Netflix: 12 Seriale si Filme Noi LANSATE in Romania Saptamana Aceasta

Netflix 12 Seriale Filme Noi LANSATE Romania Saptamana Aceasta

Netflix a anuntat in mod oficial lansarea a 12 noi seriale si filme in Romania in ultimele 7 zile, iar dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre surprize foarte interesante care vin pentru noi toti acum.

Netflix lanseaza in mod constant filme si seriale, sau sezoane noi pentru seriale, in toata lumea, insa in ultima saptamana au fost lansate 12 noi in tara noastra, ele putand fi vazute chiar acum de catre oricine este interesat sa le vada in platforma acum.

Netflix incepe lista noutatilor importante cu filmul Munich – The Edge of War, un film care incearca sa ne arate momentele importante dinaintea inceputului celui de-al doilea razboi mondial. Separat, partea 1 a sezonului 4 al Ozark, My Father’s Violin, Summer Heat, That Gir Lay Lay si The Royal Treatment au fost lansate in mod oficial de Netflix in cadrul platformei pentru toti romanii din tara.

Netflix ii bucura pe romani cu 12 filme si seriale noi

Netflix spune deasemenea ca a doua carte a DOTA: Dragon’s Blood, The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman, sezonul 4 al El Margina, sau Heavenly Bites: Mexico, sunt deasemenea disponibile. Lista se incheie cu Mighty Express: Train Touble, sezonul 3 al Too Hot to Handle si Midnight Asia: Eat – Dance – Dream incheie lista, aceste titluri putand fi vazute chiar in acest moment, insa ele nu sunt singurele dezvaluite, pentru ca aflam si despre altele pregatite pentru viitor.

Netflix vorbeste despre faptul ca I Am Georgina va fi lansat pe 27 ianuarie, partea a 4-a a Disenchantment va fi oferita din 9 februarie, iar pe 11 februarie vom putea vedea Inventing Anna.

Jeen-Yuhs-A Kanye Trilogy va fi lansat pe 16 februarie in platforma, iar sezonul al doilea al Space Force isi va face aparitia in data de 19 februarie pentru toti abonatii din Romania, si nu numai, asaca mai avem o luna de asteptare pentru acest serial, dar mai putin pentru altele.

Netflix investeste miliarde, peste miliarde, de dolari in fiecare an pentru crearea de filme, seriale, documentare, desene animate, pentru cele peste 220 de milioane de abonati, iar investitiile vor creste.