Google: Vestile GROZAVE pentru Sute de Milioane de Oameni din Lume

Google Vestile GROZAVE Sute Milioane Oameni Lume

Google este una dintre cele mai mari companii din lume, ea oferind servicii pe care se bazeaza miliarde de oameni de pe planeta, iar astazi vin vesti grozave pentru o buna parte dintre ei.

Google are in pregatire lansarea unei aplicatii speciale pentru PC-uri care le ofera utilizatorilor posibilitatea de a juca in propriile desktop-uri jocuri pentru Android, ceva ce vine ca o surpriza la care mai nimeni nu se astepta pana acum, deci e bine sa stim ce e in pregatire.

Google va oferi aceasta aplicatie sub denumirea Google Play Games, ea fiind in momentul de fata in plin proces de testare in Hong Kong, singura tara in care a fost luata decizia de a o oferi. Pentru cei de acolo exista o gama foarte variata de jocuri pentru Android care pot fi jucate pe calculatoare, cei de la Google oferindu-le oamenilor acest sistem pentru ca multe dintre titluri pot fi incercate fara vreo problema inclusiv pe aceste tipuri de dispozitive oricand.

Google le va permite oricaror utilizatori de PC-uri care au minim Windows 10, cu versiunea 2004, sa instaleze aplicatia Google Play Games, si sa joace oricare dintre jocurile care sunt listate in cadrul sau. Desigur ca pentru perioada in care aplicatia este testata vorbim despre un numar limitat de jocuri care pot fi incercate, insa ele pot fi rulate fara probleme pe PC-uri, inclusiv pe rezolutii de pana la 2K, adica vasta majoritate a celor folosite.

“Jocuri Google Play este o aplicație pentru computer care vă permite să răsfoiți, să descărcați și să jucați anumite jocuri mobile pe un desktop sau laptop Windows. Pe lângă faptul că vă bucurați de jocurile Android preferate pe un computer, veți avea acces la tastatură și mouse, sincronizare perfectă între dispozitive și integrare cu Google Play Points. Jocuri Google Play nu este încă disponibil pentru Mac.”

Google Vestile GROZAVE Sute Milioane Oameni Lume jocuri

Google alege doar acele jocuri care sunt suficient de bine optimizate pentru a fi folosite si pe PC-uri multumita modului in care au fost dezvoltate de la bun inceput de catre dezvoltatorii lor.

Desigur ca este nevoie si de putina optimizare pentru ca unele dintre jocuri sa poata fi incercate inclusiv pe PC-uri, dar de acest lucru se ocupa compania americana inainte de a ne oferi posibilitatea de a-i testa titlurile in propriile dispozitive, oricand vrem sa facem asta.

Google ofera pe website-ul aplicatiei sale mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu jocurile pe care le putem incerca in orice moment in terminalele noastre.