DEDEMAN: Important Mesaj OFICIAL pentru Clientii din Toata Tara

DEDEMAN Important Mesaj OFICIAL Clientii Toata Tara

DEDEMAN este unul dintre cele mai mari lanturi care vinde produse de bricolaj in Romania, milioane de romani ajungand anul in magazinele sale din toata tara pentru a cumpara orice au nevoie pentru propriile case, si nu numai.

DEDEMAN le transmite un mesaj foarte important multora dintre acesti clienti, iar asta pentru ca recent a decis sa-si actualizeze aplicatia pentru telefoanele mobile prin care ne faciliteaza accesul la website-ul sau, dar si la magazinul online.

DEDEMAN nu specifica schimbari importante in aceasta actualizare recenta pe care a lansat-o pentru clientii din toata Romania, deci vorbim doar despre rezolvarea problemelor raportate de clienti, sau intalnite de dezvoltatorii ei. Lista de schimbari pe care DEDEMAN a publicat-o este aceeasi pe care am vazut-o de ceva vreme pentru aceasta aplicatie in cadrul magazinelor de aplicatii, deci in mod teoretic nu s-a schimbat nimic important in ultimele luni de zile in cadrul ei.

DEDEMAN ofera prin aplicatia sa posibilitatea de a vizualiza tot ceea ce are la vanzare prin intermediul website-ului si magazinului online, o varietate de produse fiind listate in momentul de fata pentru cei interesati. Exista deasemenea posibilitatea de a accesa lista de achizitii anterioare prin intermediul acestei aplicatii, deci putem vedea si ce am cumparat in trecut pentru a decide ce putem cumpara acum, totul fiind gandit pentru a fi cat mai simplu de folosit.

DEDEMAN permite prin aceasta aplicatie inclusiv comandarea produselor cu ridicare din magazinele sale din toata tara, ceva care desigur ca este util in special pentru persoanele care nu s-au vaccinat impotriva Coronavirus.

In aceasta situatie puteti alege orice magazin pentru ridicarea de produse in programul obisnuit, la cateva ore de la comanda, asa ca beneficiem de o varietate destul de mare de functionalitati pe care nu ar trebui sa le ignoram din vreun punct de vedere.

DEDEMAN are toate informatiile despre utilitatea aplicatiei sale direct in cadrul website-ului sau, dar si in paginile dedicate din cadrul magazinelor de aplicatii pentru telefoane mobile.