WhatsApp: Anuntul OFICIAL, ce a Lansat pentru Sute de Milioane de Telefoane

WhatsApp Anuntul OFICIAL Lansat Sute Milioane Telefoane

WhatsApp da startul unei schimbari colosale pentru utilizatorii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim in sfarsit despre o masura care ar trebui sa fie in atentia foarte multor oameni din intreaga lume.

WhatsApp a luat in sfarsit decizia de a le oferi utilizatorilor sai din India posibilitatea de a face plati cu telefonul direct din aplicatie, iar mai jos aveti un exemplu cu privire la ceea ce poate fi realizat.

WhatsApp a testat timp de mai bine de un an de zile platforma de plati cu telefonul, si transferuri de bani, cu utilizatorii din India, iar acum ofera in sfarsit posibilitatea de a achita in magazine diverse produse, sau servicii. Dupa cum puteti vedea in prezentarea de mai jos, pe care WhatsApp o afiseaza pentru indienii care au acces la sistem, ea ne dezvaluie cum putem plati rapid in magazine folosind doar aplicatia.

WhatsApp lanseaza platile cu telefonul si transferuile de bani

WhatsApp permite efectuarea de plati cu telefonul folosind doar coduri QR afisate de catre comercianti in magazinele prin care isi vand produsele, sau isi ofera serviciile, asa ca tot procesul este unul cat se poate de simplu. Separat de platile cu telefonul oriunde avem nevoie sa achitam ceva, platforma de mesagerie ne ofera deasemenea si posibilitatea de a transfera rapid bani catre contactele noastre, ceva ce nu e tocmai o premiera.

WhatsApp a implementat toate aceste sisteme pentru ca diverse alte aplicatii de mesagerie au deasemenea implementate functionalitati similare, astfel ca trebuia oferit ceva similar, chiar daca deocamdata totul este disponibil exclusiv in India.

Exista parteneriate locale incheiate intre platforma de mesagerie si diverse banci, plus procesatori de plati, pentru a permite atat platile cu telefonul, cat si transferurile de bani, iar ele vor veni si in alte tari.

WhatsApp vrea sa extinda aceste functionalitati inclusiv in alte tari occidentale pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatae de a se bucura de aceste sisteme, insa ramane de vazut de cat timp va fi nevoie pentru ca acest lucru sa se intample, in final.