BANCA Transilvania: AVERTISMENTUL care ii Pune in Garda pe Clientii Romani

BANCA Transilvania AVERTISMENTUL Pune Garda Clientii Romani

BANCA Transilvania a emis astazi un nou avertisment extrem de serios pentru clientii din toata Romania, unul care ar trebui sa fie foarte serios in atentia tuturor celor care ii folosesc serviciile pentru ca vorbeste despre o problema serioasa.

BANCA Transilvania ne aduce in atentie un nou atac de tip phishing care este in plina desfasurare in momentul de fata pe retelele de socializare, el folosindu-se de imaginea unui cunoscut youtuber, dar si de cea a bancii.

BANCA Transilvania prezinta in mesajul de mai jos tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu atacul despre care ne vorbeste in momentul de fata, el fiind gandit pentru a le fura romanilor datele personale fara ca ei sa stie exact ce se intampla de fapt. Dupa cum puteti vedea si din mesajul publicat de catre BANCA Transilvania, vorbim despre pagini false de pe reteaua de socializare Facebook care sunt folosite pentru a distribui aceasta frauda si a pacali oamenii.

BANCA Transilvania nu e la primul avertisment de acest gen care are legatura cu problemele de pe reteaua de socializare Facebook, iar asta pentru ca ea este folosita in mod constant pentru atacuri de tip phishing, si diverse fraude. Problema cea mai mare este ca vasta majoritate a oamenilor habar nu au cum sa isi dea seama cand sunt tinta unui asemenea tip de atac, iar de multe ori ajung sa isi cedeze datele personale fara sa aiba cum sa repare greseala.

BANCA Transilvania nu are ce sa faca mai mult decat sa ii atentioneze pe clienti cu mesaje precum cel de mai sus, iar asta pentru ca nu poate bloca efectiv paginile de acest gen care sunt create pe retelele de socializare de catre entitati necunoscute.

Avand in vedere ca multa lume nu stie cum sa distinga intre o pagina falsa de acest gen, si una reala, e foarte important sa fiti mereu atenti macar la avertismentele de acest gen pentru a sti de ce trebuie sa va feriti.

BANCA Transilvania are si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa fie in vederea noastra pentru a ramane in siguranta, asa ca e bine sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce are sa ne spuna acum.