WhatsApp: Noua Functie SPECIALA Lansata pentru Milioane de Telefoane

WhatsApp Noua Functie SPECIALA Lansata Milioane Telefoane

WhatsApp are o noua functie speciala implementate de ctre compania cu acelasi nume, ea fiind gandita pentru sute de milioane de utilizatori din intreaga lume, iar cu actualizarea cea mai recenta este disponibila pentru ei chiar din acest moment.

WhatsApp are implementat suport pentru un sistem numit Focus Mode, un sistem care a fost integrat in iOS 15 de catre compania Apple, iar multumita lui putem filtra notificarile pe care le primim din aplicatii.

WhatsApp are implementat suportul pentru Focus Mode exclusiv in iOS 15 pentru telefoanele iPhone, astfel ca numai pe acestea veti putea folosi noua functionalitate, si doar dupa ce o activati din aplicatia de setari a dispozitivelor. Conform celor de la Apple, Focus Mode ne permite sa filtram notificarile din anumite aplicatii, sa setam raspunsuri automate pentru unele dintre cele filtrate, si chiar mai mult decat atat, iar acum totul ajunge si in WhatsApp.

WhatsApp este doar una dintre aplicatiile celor de la Facebook, Meta, care are implementat Focus Mode pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta pentru ca inca nu a fost integrat totul in chiar toate platformele existente. Desigur ca multumita Focus Mode putem sa scapam de notificarile din platforma atunci cand nu dorim sa fim deranjati de catre ele, insa acestea vor fi vizibile in centrul de notificari pentru a le vedea cand dorim sa urmarim cine ne-a contactat.

WhatsApp implementeaza in mod constant noile functionalitati care sunt intgrate in Android si iOS pentru utilizatori, iar cu Focus Mode lucrurile nu sunt chiar atat de diferite, chiar daca iOS 15 a fost totusi lansat cu peste 4 luni de zile in urma.

Actualizarea recent lansata pentru aplicatie permite activarea imediata a acestui sistem, fara vreo secunda de asteptare, deci puteti sa va bucurati de tot chiar din momentul in care instalati noua versiune a aplicatiei.

WhatsApp mai are si alte modificari importante pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume, ele fiind in plin proces de dezvoltare de ceva vreme, si vor fi lansate in mod oficial in momentul in care vor fi 100% pregatite pentru toata lumea.