BCR Romania: Este Oferit GRATUIT Clientilor, ce Trebuie sa Stie Toti

BCR Romania Oferit GRATUIT Clientilor Trebuie Stie Toti

BCR Romania ii anunta pe clientii sai din toata tara cu privire la ceea ce le este oferit gratuit in momentul de fata pentru ca folosesc serviciile pe care banca le-a gandit pentru ei, si trebie sa stii despre tot.

BCR Romania vine cu acest anunt pentru ca in parteneriat cu cei de la VISA a decis sa-i premieze pe clientii care isi folosesc cardurile de cumparaturi pentru a face achizitii in Romania in aceasta perioada, deci nu trebuie sa faceti chiar atat de mult.

BCR Romania spune ca oricare dintre clientii care au, sau isi fac, un card de credit VISA Standard prin aplicatia George, si fac cumparaturi de minim 100 de LEI cu ele pana pe 20 februarie, pot castiga premii interesante. Vorbim despre 1000 de premii pe care BCR Romania ne spune ca sunt oferite de catre VISA inclusiv pentru clientii sai, asa ca exista destule surprize de care va puteti bucura daca sunteti dornici sa castigati tot ceea ce este oferit pentru noi.

BCR Romania spune ca impreuna cu VISA ofera 1000 de premii de cate 100 de LEI fiecare pentru clientii care decid sa-si foloseasca cardurile de credit pentru cumparaturi utilizandu-le. Premiile se acorda clientilor care folosesc aceste carduri BCR oricand au nevoie de ele, iar ideea in sine este una extrem de interesanta pentru toti cei care sunt dornici sa profite de ceea ce are de oferit un card de cumparaturi in ideea de a-si putea achizitiona orice doresc.

BCR Romania spune ca aceste premii se acorda in ordinrea in care sunt indeplinite conditiile de participare la promotie, adica pe de o parte activarea cardului de credit, si pe de alta parte atingerea limitei de achizitii.

Daca nu indepliniti cele doua conditii principale de participare la promotia pe care banca o desfasoara, atunci nu veti avea sansa de a castiga oricare dintre premiile ne sunt oferite de catre banca in momentul de fata, deci e bine sa fiti vigilenti.

BCR Romania are mai multe detalii despre aceasta promotie direct pe website-ul sau, asa ca e mai bine sa intrati acolo pentru a afla tot ceea ce ar trebui sa stiti in legatura cu ea.