DACIA Logan: Vestile foarte PROASTE Privind Modelul SPECIAL Asteptat

DACIA Logan Vestile PROASTE Modelul SPECIAL Asteptat

DACIA Logan este cea mai populara masina din Romania, cea mai bine vanduta din gama producatorului roman in tara noastra, chiar daca la nivel european ea nu se descurca atat de bine, din pacate.

DACIA Logan este totusi asteptata intr-o versiune speciala de catre foarte multi fani ai grupului, cea electrica, insa intre timp e posibil sa avem disponibila o versiune hibrida, desi e greu de spus cam cand anume s-ar putea intampla acest lucru, in final.

DACIA Logan ar putea fi lansata de catre cei de la DACIA intr-o versiune hibrida dupa 2025, adica dupa ce Duster ar trebui sa fie disponibil intr-un asemenea model, dar poate si dupa ce Bigster va fi oferit in aceeasi forma. Ceea ce este extrem de improbabil sa vedem de la DACIA prea curand este o versiune electrica a DACIA Logan, iar asta pentru ca platforma CMF-BEV ar urma sa fie folosita de catre producator pentru aceste modele speciale de masini.

DACIA Logan este facuta pe platforma CMF-B, care poate permite oferirea unei motorizari hibride, dar trecerea la platforma CMF-BEV ar putea avea loc abia cu versiunea a 4-a, daca nu va fi grabit totul. Nu este exclus ca un model special al sedanului sa fie lansat inainte de generatia a 4-a a masinilor, chiar cu platforma CMF-BEV, insa sansele sunt extrem de mici din cauza modului in care a fost gandita intreaga dama de masini de acest gen, adica avand preturile in prim-plan.

DACIA Logan intr-o versiune electrica ar fi mai scumpa decat modelele actuale, ceea ce e de asteptat, din moment ce Spring a fost lansata la un pret substantial chiar de la bun inceput.

E posibil ca o versiune de acest gen sa coste chiar si 20.000 de euro cu toate dotarile incluse, un pret urias pentru o masina din aceasta gama, dar cine vrea o masina care protejeaza planeta, si reduce substantial costurile de mobilitate, ar putea opta pentru un asemenea mode.

DACIA Logan nu a fost pana acum zvonita ca fiind in dezvoltare intr-o versiune electrica, dar foarte multa lume isi doreste un asemenea model, si nu e exclus ca unul sa fie pregatit de catre compania romaneasca.