Alexandru Rafila: Vestea Buna pentru Romani Privind Doza 3 de Vaccin

Alexandru Rafila Vestea Buna Romani Doza 3 Vaccin

Alexandru Rafila le transmite romanilor o veste excelenta in ceea ce priveste doza 3 de vaccin impotriva COVID-19, iar asta pentru ca, in baza celor afirmate de catre ministru, e posibil ca aceasta sa ii scuteasca pe oameni de carantina si testare.

Alexandru Rafila spune ca acestea ar fi prevederile europene in ceea ce priveste doza 3 de vaccin impotriva COVID-19, iar Romania va pune foarte rapid in aplicare aceasta prevedere importanta care va fi benefica pentru extrem de multi romani din tara si strainatate.

“Vestea bună este că toţi acest aceşti cetăţeni ai Uniunii Europene care posedă un astfel de certificat probabil că vor fi scutiţi la nivelul Uniunii atât de carantină, cât şi de testare. Noi îl vom pune în aplicare cât de repede putem. Data limită este luna februarie.

Pe măsură ce Uniunea va lua decizii în legătură cu utilizarea acestui certificat, ne vom adapta şi noi. Deocamdată, de la începutul lunii februarie trebuie să ne adaptăm şi să utilizăm pentru circulaţia internaţională un certificat care este valabil cu trei doze sau două doze după caz, pentru că există şi vaccinare completă cu vaccinul Johnson.”