WhatsApp: ATENTIONARE pentru Peste 1 Miliard dintre Utilizatori

WhatsApp ATENTIONARE Peste 1 Miliard Utilizatori

WhatsApp este platforma de mesagerie cu cel mai mare numar de utilizatori activi in intreaga lume, iar asta multumita functiilor pe care le ofera pentru iPhone si Android in momentul de fata. WhatsApp are de ceva vreme integrata o functie care le permite utilizatorilor de telefoane sa faca un backup al conversatiilor, adica sa salveze in Google Drive, sau iCloud, o copie a acestora pentru ca atunci cand isi schimba, pierd, sau au furat, telefonul, sa nu piarda toate acele date.

WhatsApp ofera posibilitatea de a incarca backup-uri in iCloud si Google Drive in functie de limitele pe care le au abonamentele pentru aceste servicii, iar acum se pare ca in cazul serviciului de la Google va exista o limita. In codul sursa al aplicatiei WhatsApp pentru Android a fost descoperit faptul ca in viitor Google Drive va limita dimensiunea backup-urilor pe care le putem incarca, in functie de spatiul pe care il avem disponibil in cadrul contului nostru in acel moment.

WhatsApp: ATENTIONARE pentru Peste 1 Miliard dintre Utilizatori

WhatsApp ATENTIONARE Peste 1 Miliard Utilizatori drive

WhatsApp are implementate in versiunile sale beta alerte pentru cei care au decis sa salveze backup-uri in Google Drive, astfel ca ei vor fi anuntati in momentul in care nu mai au spatiu pentru salvarea datelor. WhatsApp a implementat deasemenea o functie speciala care ne permite sa alegem care dintre datele din terminalele noastre sunt incluse in backup-uri, sau nu, deci putem sa eliminam anumite informatii pentru a nu avea backip-uri de dimensiuni prea mari.

WhatsApp ofera aceasta optiune de salvare a backup-urilor in Google Drive pentru ca toate celelalte aplicatii de mesagerie au deasemenea o functionalitate identica implementata de catre utilizatori. In momentul de fata orice backup incarcat din WhatsApp in Google Drive nu va reduce spatiul disponibil pentru noi in platforma celor de la Google, insa asta se va schimba in viitor, desi deocamdata nu se stie cam cand ar urma sa se intample acest lucru.

WhatsApp lucreaza la atat de multe modificari importante pentru utilizatorii din intreaga lume incat ramane de vazut cate dintre ele vor ajunge sa fie oferite in mod public pentru noi, si cate nu.