CNCAV Dezminte Imunodeficienta pe Termen Lung Cauzata de Vaccinurile Anti-COVID

CNCAV Dezminte Imunodeficienta pe Termen Lung Cauzata de Vaccinurile Anti-COVID

CNCAV le vorbeste romanilor despre o noua serie de informatii care sunt distribuite in masa pe retelele de socializare, acestea spunand ca vaccinurile anti-COVID ar genera o imunodeficienta pe termen lung, afirmand ca acest lucru nu este adevarat si nu a fost spus de Guvernul Marii Britanii.

“Avem dovada! O altă bazaconie distribuită de mii de utilizatori a fost demontată: Agenţia sanitară britanică nu a identificat nicio imunodeficiență pe termen lung în urma vaccinării!

Articole distribuite de mii de ori în luna ianuarie susțin că guvernul Regatului Unit a recunoscut că vaccinurile au afectat sistemul imunitar natural al celor vaccinați cu ambele doze împotriva Covid-19. Acestea citează în mod eronat un raport al Agenției de Securitate a Sănătății din Marea Britanie (UKHSA) care, de fapt, doar afirma că persoanele vaccinate și care au trecut printr-o infectare cu coronavirus au o cantitate mai mică de un anumit tip de anticorpi.

Sistemul imunitar încă funcționează și protejează împotriva infecțiilor, au declarat UKHSA și un virolog independent pentru AFP. Rezultatele din raport sugerează că vaccinurile funcționează conform așteptărilor, spune UKHSA.

Raportul concluzionează faptul că riscul de a necesita spitalizare sau de a muri după contractarea Covid-19 „este substanțial mai mare la persoanele nevaccinate comparativ cu persoanele vaccinate”.”