Kaufland: Anuntul Oficial al DECIZIEI pentru TOTI Clientii, Magazinele

Kaufland Anuntul Oficial DECIZIEI TOTI Clientii Magazinele

Kaufland a dezvaluit in mod oficial o noua decizie importanta care aduce si schimbari pentru toate magazinele din tara noastra, iar asta deoarece incepand de acum in toate locatiile sunt disponibile schimbari pentru ofertele speciale dedicate produselor cu eticheta galbena. Cei de la Kaufland au lansat aceasta promotie speciala de ceva vreme pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a cumpara produse care au cele mai mici preturi din hypermarket-uri, teoretic.

Kaufland spune ca 3000 de noi produse au fost incluse in promotia “Eticheta Galbena”, astfel ca ele sunt de acum disponibile la preturi mai mici decat la oricare alt lant de hypermarket-uri din tara noastra, conform companiei. Pe website-ul propriu, cei de la Kaufland vorbesc despre aceasta promotie speciala care este disponibila de ceva vreme, dar care pana acum nu a mai avut actualizata oferta de cateva saptamani bune.

Kaufland: Anuntul Oficial al DECIZIEI pentru TOTI Clientii, Magazinele

Kaufland include in aceasta promotie speciala o varietate de produse care sunt disponibile in cadrul ofertei sale din Romania, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa avem posibilitatea de a cumpara produse interesante la preturi speciale. Cei de la Kaufland le promit clientilor din toata Romania faptul ca garanteaza faptul ca ofera preturile cele mai mic pentru produsele pe care le vinde, in raport cu alte lanturi de hypermarket-uri din tara.

Kaufland le promite clientilor si ca le returneaza banii inapoi pentru cumparaturi daca ajung sa descopere ca alte lanturi de magazine au preturi mai mici pentru produsele care fac parte din promotia “Eticheta Galbena”, aflata acum in desfasurare.

Kaufland alege special aceste produse pentru a putea oferi preturile cele mai bune pentru ele, asa ca in mod teoretic nu ar trebui sa le gasim altundeva la un pret mai mic decat cel oferit de companie.

Kaufland are pe website-ul sau informatii despre toate promotiile speciale de acest gen oferite in toata Romania, iar in magazine ele au marcaje speciale la rafturi pentru a sti ce anume putem cumpara la pret foarte bun.