Raiffeisen Bank: Toti Clientii din Romania Vizati de o ATENTIONARE Noua Astazi

Raiffeisen Bank Toti Clientii Romania Vizati ATENTIONARE Noua Astazi

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania, iar clientii sai din tara sunt vizati de o atentionare foarte serioasa despre care ar trebui sa stie imediat pentru ca ea le aduce in atentie o problema extrem de serioasa. Mai exact, identitate Raiffeisen Bank este folosita intr-un nou atac de tip phishing prin care o entitate necunoscuta incearca sa obtina datele romanilor pentru a le folosi in orice fel de scopuri are nevoie pentru a face bani si de pe urma lor.

Raiffeisen Bank i-a atentionat pe clientii sai din toata Romania in repetate randuri in legatura cu acest tip de atacuri, iar asta pentru ca in foarte multe cazuri sumele de bani care sunt furate prin intermediul lor sunt foarte greu, sau imposibil, de recuperat. Puteti vedea mai jos in ce fel sunt vizati clientii Raiffeisen Bank de acest nou atac de tip phishing, clientilor fiindu-le transmis faptul ca ar exista o “alerta de securitate” care priveste contul lor.

Raiffeisen Bank: Toti Clientii din Romania Vizati de o ATENTIONARE Noua Astazi

Raiffeisen Bank le spune clientilor sa fie extrem de atenti la mesajele de acest gen si sa nu le dea curs, mai ales daca in ele exista si informatii care au menirea de a ii speria pe clienti sa actioneze intr-un mod care sa faciliteze furtul datelor. Dupa cum ne-a spus Raiffeisen Bank in numeroase cazuri, nu ar trebui sa dam curs email-urilor de acest gen pentru ca mai de fiecare data ele sunt gandite doar pentru a ne fi furate suficiente date astfel incat sa ne fie furati si banii.

Raiffeisen Bank explica pe website-ul sau cum ar trebui sa reactioneze oricare dintre clientii care ajunge sa fie tinta unui atac de asemenea gen, mai ales ca ele sunt desfasurate des de catre cei care se gandesc doar cum sa le faca rau oamenilor.

Raiffeisen Bank incearca sa ii protejeze pe clientii sai, insa doar oferirea de informatii cu privire la ceea ce ii vizeaza este singura metoda pe care de cele mai multe ori ne-o pune la dispozitie, si noi putem asigura ca suntem, sau nu, in siguranta.

Raiffeisen Bank nu poate intotdeauna sa ii ajute pe clienti sa isi recupereze banii furati prin aceste tipuri de atacuri, asa ca trebuie mereu sa fim extrem de vigilenti pentru a nu cadea in plasa celor care ne vor raul.

Raiffeisen Bank Toti Clientii Romania Vizati ATENTIONARE Noua Astazi phishing