BRD Romania: ATENTIE! Mesajul de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii Romani

BRD Romania ATENTIE Mesajul ULTIMA ORA Toti Clientii Romani

BRD Romania le transmite o atentionare foarte serioasa tuturor clientilor sai din toata Romania, iar asta pentru ca a luat o decizie despre care ei ar trebui sa stie in momentul de fata, iar daca te numeri printre ei, e bine sa nu o ignori acum. BRD Romania le spune clientilor ca va face in aceasta seara o serie de lucrari de mentenanta foarte importante care vor genera probleme pentru folosirea serviciilor de care beneficiaza clientii din toata Romania.

BRD Romania spune ca in aceasta noapte intre orele 23:50 si 03:00 va lucra o serie de lucrari de mentenanta pentru infrastructura bancara in baza careia functioneaza cardurile bancare, deci toata lumea va fi afectata de ceea ce se intampla. BRD Romania spune ca reteaua de ATM si POS-uri nu va fi disponibila in acest interfal de 3 ore si 10 minute, deci nu veti putea scoate bani de la vreunul dintre ele, dar nici nu veti putea plati la vreun aparat de plata.

BRD Romania: ATENTIE! Mesajul de ULTIMA ORA pentru Toti Clientii Romani

BRD Romania nu explica si motivul din cauza caruia face aceste lucrari de mentenanta in aceasta seara, dar in final conteaza mai putin motivul din cauza caruia sunt facute lucrarile, mai important fiind faptul ca nu ne putem folosi cardurile bancare. Nu conteaza daca vreti sa folositi un card fizic, sau unul care este adaugat la un sistem de plata pentru telefoane, situatia ar trebui sa fie identica in toate cazurile in ceea ce priveste aceasta situatie de la BRD Romania.

BRD Romania nu are in mod obisnuit situatii de acest gen, chiar daca in prima parte a anului nu a permis autentificarea noilor utilizatori ai YOU in aplicatia pentru telefoane decat daca se mergea fizic intr-una dintre agentiile sale din tara.

BRD Romania lucreaza cel mai probabil pentru a-si imbunatati serviciile pe care le ofera, acestea fiind oricum unele dintre cele mai bune, dar desigur ca orice poate fi imbunatatit, in final.

BRD Romania are pe website-ul sau mai multe detalii despre ceea ce trebuie sa stie oricare dintre clientii care sunt afectati de aceste probleme, asa ca daca vreti sa aflati totul despre ele, ar fi bine sa intrat pe el pentru a vedea informatiile.

BRD Romania ATENTIE Mesajul ULTIMA ORA Toti Clientii Romani mentenanta