Netflix: 20 de Filme Noi care vor fi LANSATE in Romania in Februarie

Netflix 20 Filme Noi LANSATE Romania Februarie

Netflix a pregatit o luna februarie extrem de plina de filme care vor fi adaugate in platforma de streaming video la cerere, iar asta in conditiile in care exista interes foarte mare din partea foarte multor oameni pentru asemenea continut. V-am vorbit zilele trecute despre 15 seriale Netflix care vor fi lansate in februarie in Romania, iar acum completam lista cu peste 20 de filme noi care vor fi disponibile pentru abonatii din toata tara.

Netflix a adaugat deja in platforma sa de streaming filmele My Best Friend Anne Frank, Hotel Transylvania, The Dictator, Loop Lapeta si Through My Window, ele putand fi deja urmarite de catre oricine are un cont in cadrul platformei de streaming video la cerere. Lansarile continua cu Child of Kamiari Month, The Privilege, Into The Wind, Anne+: The Film, BigBug, Love and Leashes, Love Tactics, sau Tall Girl 2, iar asa am ajuns la jumatatea lunii februarie cu lansarile Netflix.

Netflix: 20 de Filme Noi care vor fi LANSATE in Romania in Februarie

Netflix 20 Filme Noi LANSATE Romania Februarie lista

Netflix a pregatit pentru a doua jumatate a lunii februarie lansarea unor filme precum Erax, Fistful of Vengeance, Forgive us our Trespasses, Heart Shot, Rabbids Invation Special: Mission to Mars, sau Texas Chainsaw Massacre. Luna februarie se incheie la Netflix cu lansarile filmelor Don’t Kill Me, UFO, Restless, Tyler Perry’s A Madea Homecoming, sau My Wonderful Life, 28 februarie fiind ultima zi in care un film va fi lansat in cadrul platformei.

Netflix nu adauga doar filme complet noi in cadrul platformei sale in fiecare luna, iar asta pentru ca nu poate produce atat de multe titluri noi, astfel ca mai adauga si filme licentiate de la alte case de productie, sau de la alte platforme de streaming.

Asta ne asigura pe noi ca vom avea tot timpul continut nou disponibil in cadrul platformei Netflix, iar dupa cum puteti vedea mai sus, exista destule titluri interesante pe care n-ar trebui sa le ignoram.

Netflix mai pregateste deasemenea si alte lansari de documentare, sau desene animate, In cursul lunii februarie in platforma sa de streaming, asa ca ar fi bine sa nu le treceti cu vederea cat sunt oferite de catre noi in aceasta perioada