WhatsApp: Noua Schimbare OFICIALA Lansata si ce Poti Face cu Ea

WhatsApp Noua Schimbare OFICIALA Lansata Face

WhatsApp a lansat o noua schimbare oficiala pentru utilizatorii sai din intreaga lume, una despre care ar trebui sa stie toata lumea pentru ca vine ca o veste extrem de buna pentru cei care folosesc platforma. Mai exact, dupa ce a testat pentru o perioada de timp un player global pentru mesajele vocale pe care le primim in cadrul platformei, cei de la WhatsApp au decis intr-un final ca ar fi cazul sa ofere aceasta noua functionalitate si in aplicatia pentru desktop.

WhatsApp ofera aceasta functionalitate pentru versiunea pentru desktop-uri a aplicatiei sale, iar multumita ei putem asculta mesajele vocale indiferent in ce ecran de conversatie suntem intr-un anumit moment. Pana acum atat aplicatia pentru telefoane, cat si cea pentru calculatoare oferea posibilitatea de a asculta mesajele vocale doar in ecranul conversatiei in care acesta era primit, nu si in vreun alt meniu, dar iata ca lucrurile se mai schimba si in bine.

WhatsApp: Noua Schimbare OFICIALA Lansata si ce Poti Face cu Ea

WhatsApp ne ofera aceasta optiune de a asculta mesajele vocale in orice meniu din cadrul aplicatiilor pentru a putea discuta cu altcineva in timp ce ascultam un anumit mesaje, pentru a trimite fisiere, si nu doar atat. Cei de la WhatsApp stiu foarte bine ca oamenii vor sa faca multitasking inclusiv in cadrul aplicatiei sale, mai ales daca vor sa ii povesteasca altcuiva ceea ce au aflat dintr-un mesaj vocal trimis de catre o alta persoana, iar schimbarea a fost ceruta de multa vreme.

WhatsApp a testat functionalitatea timp de cateva luni in cadrul aplicatiilor sale inainte de a o lansa in mod oficial, astfel ca tot ceea ce este disponibil acum n-ar trebui sa vina ca o surpriza foarte mare pentru cineva.

Partea buna este ca separat de aceasta functionalitate pentru WhatsApp, avem inclusiv posibilitatea de a asculta la viteza diferita mesajul vocal care ne-a fost trimis de catre orice persoana prin intermediul conversatiilor.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari foarte bune pregatite pentru lansare in perioada urmatoare, asa ca ramane doar sa vedem ceea ce va fi in mod oficial disponibil pentru noi de la companie.

WhatsApp Noua Schimbare OFICIALA Lansata Face player vocal