DIGI RCS & RDS: Decizia OFICIALA Anuntata pentru Milioane dintre Romani

DIGI RCS & RDS Decizia OFICIALA Anuntata Milioane Romani

DIGI RCS & RDS surprinde cu o noua decizie foarte buna care ii vizeaza pe clientii din toata Romania, iar asta vine ca o veste extrem de buna, pentru toata lumea in momentul de fata. Cei de la DIGI RCS & RDS au decis ca merita sa continue campania promotionala privind portare ain cadrul retelei sale de telefonie mobila, iar in cadrul sau ofera reducere 6 luni la servicii pentru cei care decis sa incheie contracte pentru o perioada de 2 ani de zile.

DIGI RCS & RDS a reusit in 2021 sa atraga un numar urias de clienti in retea multumita campaniilor sale de portare, iar acest proces continua in 2022 cu oferte la fel de bune pentru toti cei care sunt interesati. In aceasta idee, cei de la DIGI RCS & RDS ofera reducere de 50% pentru 6 luni de abonament in cele 24 luni de contract, chiar daca in realitate nu vorbim despre o suma chiar atat de mare care este economisita de catre clientii Romani ca parte a acestei promotii.

DIGI RCS & RDS: Decizia OFICIALA Anuntata pentru Milioane dintre Romani

DIGI RCS & RDS vinde cele mai ieftine abonamente din Romania in momentul de fata, ele avand preturi de maxim 5 euro pe luna, cost in care se ofera minute si internet nelimitate pentru clienti. Oferta pe care DIGI RCS & RDS nu este una noua, nici pe departe, ci este fix ceea ce a oferit si in 2021 pentru a atrage peste 500.000 de numere de telefonie fixa si mobila in cadrul retelei sale, o realizare cu adevarat impresionanta din toate punctele de vedere in Romania.

DIGI RCS & RDS continua in 2022 cu aceasta strategie pentru ca a avut foarte mare succes cu ea, deci nu are motive sa nu mearga mai departe in acelasi ritm pe care l-a avut pana in momentul de fata cu aceste oferte.

Desigur ca trebuie sa stiti faptul ca in banii pe care ii platiti nu primiti cele mai bune servicii, dar asta ar trebui sa fie de la sine inteles din moment ce DIGI RCS & RDS cere foarte putini bani pentru ceea ce ofera.

DIGI RCS & RDS are inclusiv alte promotii pe care le desfasoara in momentul de fata pentru romanii din toat atara, deci daca sunteti interesati si de ceva mai diferit, aveti ocazia de a profita de tot chiar acum.