Cristiano Ronaldo si Motivul unei PLECARI Neasteptate de la Manchester United

Cristiano Ronaldo Motivul PLECARI Neasteptate Manchester United

Cristiano Ronaldo, castigatorul Balonului de Aur de  5 ori la rand, si idolul fanilor de la Manchester United, desi ajuns la o varsta la cere multi jucatori se relaxeaza pe plaje insorite, inca este dorit de multe echipe din campionate puternice.  Dupa un debut de sezon promitator  la echipa de pe Old Trafford, Ronaldo se gandeste deja sa plece din cauza prestatiilor slabe ale echipei, dar si a neintelegerilor cu coechipierii. 

Ronaldo a ratat recent un penalty in minutul 20 al jocului impotriva echipei de liga secunda Middlesbrough, meci pierdut de Manchester United la loviturile de departajare. A fost al 29-lea penalty ratat in cariera de starul portughez, acesta inscriind 143 de goluri de la punctul cu var. Eliminarea din FA Cup, forma slaba a echipei din acest moment, dar si locul ocupat in clasament de formatia „diavolilor rosii” amplifica si mai mult decizia conducatorilor de pe Old Trafford de a-l inlocui pe actualul antrenor Ralf Rangnick.

Manchester  United se fla  intr-o situartie dispertata de a gasi un antrenor pana in vara, de la plecarea lui Ferguson nici un antrenor nereusind performantele scotianului. Prin urmare, conducatorii clubului fac tot posibilul sa-l aduca pe Old Trafford pe Mauricio Pochettino, antrenorul argentinian care a dus-o pe Tottenham pana in finala Ligii Campionilor. Acesta este  foarte de apreciat de  majoritatea jucatorilor cu care a colaborat.

Ronaldo ar putea arunca in aer piata transferurilor, asta daca, in locul lasat liber de catre Pochettino la formatia pariziana, Paris Saint Germain. va sosi Zinedine Zidane, dorit cu insistenta de formatia de pe Parc des Princes. Conform presei britanice conditiile puse de antrenorul francez se leaga si de aducerea lui Ronaldo la echipa din capitala Frantei. Se stie ca relatia dintre Zidane si starul portughez este una apropiata, acestia colaborand foarte bine in perioada cand ambii lucrau pentru Real Madrid.

Paris Saint Germain nu este la prima intentie de a-l aduce pe Cristiano, acesta fiind dorit cu insisitenta si in trecut, insa conducatorii clubului nu au reusit sa-l convinga. Insa acum, din cauza situatiei de la Manchester United, Cristiano Ronaldo ar putea fi tot mai aproape de a juca alaturi de Neymar si Messi ,lucru ce parea imposibil acum cativa ani.