Noul iPhone si Tableta iPad care vor fi Lansate in Martie de Apple

Noul iPhone Tableta iPad Lansate Martie Apple

Un nou model al iPhone, dar si o noua tableta iPad, vor fi lansate de catre compania Apple in luna martie pentru clientii din intreaga lume, iar asteptarile unora dintre fani sunt destul de mari in ceea ce priveste produsele care vor fi dezvaluite initial pentru toata lumea.

iPhone SE 5G si un nou model al iPad Air vor fi lansate de catre compania Apple pentru clientii din intreaga lume in cursul zilei de 8 martie, sau cel putin asta spun surse apropiate companiei Apple, dar organizarea unui eveniment in aceasta perioada nu e vreo mare surpriza.

Apple isi lansade obicei noile telefoane din seria iPhone SE in luna martie, uneori in cadrul unor conferinte, alteori in afara lor, iar acum vom vedea noul produs in cadrul uneia, insa nu vor veni schimbari majore pentru acest telefon in comparatie cu cel vandut de anul trecut.

iPhone SE 5G va fi extrem de similar cu versiunea vanduta acum in magazine, insa urmeaza sa aiba noul chip A15, conectivitate 5G si o camera mai buna, fix acelasi lucru urmand a se intampla inclusiv cu noua iPad Air, deci modificarile vor fi, in cea mai mare parte minore.

De ce face Apple un eveniment pentru a prezenta doua produse cu schimbari minore inca nu stim, dar cel mai probabil vor mai fi dezvaluite si alte noutati, sau pur si simplu Apple vrea sa mai atraga atentia lumii asupra produselor sale, si cum o poate face mai bine decat cu o conferinta dedicata ?