DIGI Mobil: Important Anunt OFICIAL la Inceput de An 2022 in Romania

DIGI Mobil Important Anunt OFICIAL Inceput An 2022 Romania

DIGI Mobil este unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti care beneficiaza de servicii in intreaga tara, iar un anunt oficial de astazi ne arata catde mult evolueaza el. Dupa ce in 2022 cei de la DIGI Mobil au inregistrat un record de portari in Romania, anul 2022 a inceput la fel de puternic pentru operatorul de telecomunicatii detinut de catre RCS & RDS, cu un nou numar mare de intrar in retea.

DIGI Mobil a reusit in luna ianuarie a anului 2022 sa atraga in reteaua sa nu mai putin de 53.038 de numere de telefonie fixa si mobila, o cifra impresionanta daca ne gandim ca la nivelul intregii tari au fost inregistrate  93.069 de portari. DIGI Mobil a reusit din nou sa atraga in propria retea peste jumatate dintre toate portarile facute in Romania intre operatorii de telecomunicatii, ceea ce desigur ca este o realizare cu adevarat impresionanta din toate punctele de vedere.

DIGI Mobil: Important Anunt OFICIAL la Inceput de An 2022 in Romania

DIGI Mobil a avut in Vodafone cel mai apropiat operator concurent, acesta inregistrand de aproape 4 ori mai putine portari in reteaua sa, situatie care e confirmata in cazul Orange, dar si a celor doua companii care inca mai poarta numele Telekom. Preturile foarte mici pe care DIGI Mobil le practica sunt la baza acestei noi realizari, iar asta pentru ca ele sunt cu mult sub cele practicate de catre Orange si Vodafone, Telekom avand preturi apropiate, dar totusi nu are acelasi succes.

DIGI Mobil incepe anul 2022 in forta, dar rezultatele sale sunt departe de a fi uimitoare, iar asta pentru ca de ani de zile vedem fix acelasi lucru, o dominare a pietei din Romania in materie de portari, ceva ce este asteptat sa nu se opreasca prea curand. DIGI Mobil nu are cea mai buna calitate pentru serviciile pe care le ofera clientilor din Romania, dar asta nu e neaparat o problema pentru unii dintre romanii care se bazeaza pe serviciile sale In viata de zi, cu zi.

DIGI Mobil are acoperire chiar mai buna decat unii operatori de telecomunicatii concurenti care fac parte din grupuri internationale mult mai puternice, iar asta, dupa cum stiti, a fost unul dintre motivele pentru care Telekom a renuntat la divizia de servicii fixe.