Vodafone: Ce Ofera GRATUIT Doar pentru Cateva Zile Clientilor Romani

Vodafone Ofera GRATUIT Cateva Zile Clientilor Romani

Vodafone a intrat in ultimele zile in care le mai ofera gratuit clientilor din toata Romania un beneficiu urias de care ei ar trebui sa profite cat inca mai pot face acest lucru, inainte ca el sa dispara in totalitate, asa ca nu trebuie sa-l ratati. Cei de la Vodafone si-au anuntat cu nu foarte mult timp in urma clientii despre faptul ca in aceasta perioada au posibilitatea de a castiga 10 televizoare Smart pe care le ofera gratuit, dar cu conditie foarte importanta.

Vodafone le ofera clientilor posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10 televizoare Smart LG 4K, pe care le ofera, daca oamenii isi platesc facturile pentru abonamente prin aplicatia MyVodafone, aceasta promotie fiind dedicata exclusiv celor cu abonamente. Vodafone le ofera clientilor 10 televizoare inteligent de la LG care au si ecrane 4K, ele fiind de ultima generatie, si cu sisteme de operare care permit inclusiv rularea de aplicatii.

Vodafone: Ce Ofera GRATUIT Doar pentru Cateva Zile Clientilor Romani

Vodafone a lansat aplicatia MyVodafone cu destula vreme in urma pentru clientii din toata Romania, iar plata facturii este doar unul dintre beeficiile pe care aceasta le are pentru toti cei care folosesc serviciile grupului de telecomunicatii acum. Vodafone a implementat pentru aplicatia sa si o varietate de alte functii importante, iar oricine poate sa profite de ele dupa ce-si instaleaza aplicatia in propriul telefon iPhone, sau Android.

Vodafone spune ca promotia aceasta este valabila doar pana in data de 13 februarie, adica doar In urmatoarele 4 zile, dupa care ea va expira, si nu se stie cand va mai fi organizata alta care sa ne ofere gratuit premii de acest gen.

Cei de la Vodafone au mai avut in 2021 premii cu televizoare in cadrul unor diverse campanii care au fost dezvaluite pentru clientii din Romania, insa aceasta este prima oara cand un numar atat de mare de televizoare este oferit.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala pe care o ofera pentru clientii din toata Romania, asa ca nu ramane decat sa va uitati cu atentie la tot pentru a vedea ce anume vi se potriveste.