DACIA Duster: Vestile PROASTE pentru SUV-ul Romanesc in 2022

DACIA Duster Vestile PROASTE SUV Romanesc 2022

DACIA Duster ramane in 2022 unul dintre cele mai ieftine si interesante SUV-uri pe pietele din Europa, iar asta pentru ca ofera surprinzator de multe la un pret de vanzare care este mult mai bun decat in cazul altor modele similare. In ciuda acestui lucru, DACIA Duster a avut parte in ultimele luni de cateva modificari nu chiar atat de bune pentru clientii din Romania, iar asta pentru ca unele dotari au fost eliminate.

DACIA Duster a avut in ultimul an de zile eliminate anumite dotari din cauza penuriei de semiconductori care a afectat intreaga industrie auto, iar vestile foarte proaste continua sa vina pentru clientii din toata Europa. Zilele trecute s-a luat decizia de a elimina, cel putin din anumite modele standard ale DACIA Duster care se vand in Franta, sistemul MediaNav care includea si GPS_ul pentru localizare, totul din cauza penuriei de semiconductori.

DACIA Duster este unul dintre modelele producatorului roman care inregistreaza vanzari foarte bune pe pietele din toata Europa, astfel ca are nevoie si de un numar mare de componente in mod constant. Deciziile acestea de a elimina anumite dotari au la baza dorinta celor de la DACIA de a putea livra masinile comandate deja, care uneori au si termene lungi de asteptare, fara a-si dezamagi total clientii.

DACIA Duster a avut parte si de un important upgrade tehnologic in plina penurie de semiconductori, in cursul acestei toamne, iar asta cel mai probabil a pus presiune pe livrarea modelelor comandate fara probleme de componente.

Avand in vedere ca penuria de semiconductori va continua in cursul urmatoarelor luni, e de asteptat ca modelele DACIA Duster comandate sa nu ajunga foarte rapid,si nu poate fi exclusa eliminarea altor dotari.

DACIA Duster ramane o masina foarte interesanta, iar in 2023 va fi prezentata si o noua generatie care va veni cu foarte multe modificari importante, insa foarte multe depind si de penuria de semiconductori actuala.