Formula 1: Schimbarea URIASA si Avantajul lui Lewis Hamilton fata de Max Verstappen

Formula 1 Schimbarea URIASA Avantajul Lewis Hamilton Max Verstappen

Formula 1 va debuta in 2022 intr-un mod spectaculos dupa foarte multe scandaluri generate de finalul sezonului anterior care i-a avut in prim plan pe Lewis Hamilton si Max Verstappen, iar una dintre schimbarile majore de acum va fi in beneficiul primului. Conform celor care au analizat schimbarile majore pe care masinile de Formula 1 le vor avea din 2022, se pare ca acestea vor fi in beneficiul lui Lewis Hamilton si nu a lui Max Verstappen.

Formula 1 a impus o serie de modificari pentru masini care le fac mai greu de controlat in curbe la viteze mari, deci e nevoie de o franare mai lunga, si din timp, ceva ce pentru Lewis Hamilton este mai benefic decat pentru Max Verstappen. V-am spus acum cateva saptamani ca din 2022 cursele de Formula 1 ar putea deveni mai gresive din cauza ridicarii limitei de penalizari, iar asta l-ar avantaja pe Max Verstappen mai mult decat pe Lewis Hamilton.

Lewis Hamilton si-a anuntat recent revenirea in Formula 1, ceea ce desigur ca nu a surprins chiar atat de multa lume, iar asta pentru ca pilotul britanic vrea sa castige si cel de-al optulea titlu din cariera, pentru a stabili un nou record care ar putea fi greu de doborat. Mai multi experti auto care urmaresc cu atentie cursele de Formula 1 spun ca Lewis Hamilton este un expert in ceea ce priveste controlul masinilor, asa ca schimbarile pentru masini vor fi de bun augur pentru el.

Max Verstappen are o abordare diferita fata de ce a lui Lewis Hamilton in cursele de Formula 1, folosindu-se cat poate de mult de asfalt pentru a fi cat mai rapid in curbe, dar e greu de spus ce se va intampla in urma acestor noi schimbari.

“Anul acesta, desigur, vom primi mașini complet noi. Acestea ar trebui să fie mai lente în viraje, ceea ce înseamnă că trebuie să frânezi mai mult și mai mult pentru asta. Comparativ cu anul trecut, petreci mai mult timp.

Acest lucru va fi în principal în avantajul lui Hamilton, din nou, mai ales pe piste unde contează, cum ar fi Barcelona și Budapesta. Nimeni nu știe exact cum se vor descurca mașinile din 2022, desigur, dar faptul că, teoretic, vor fi puțin mai dificil de condus poate fi oarecum benefic pentru Hamilton, deoarece își controlează atât de bine echilibrul mașinii.”

Este totusi foarte clar faptul ca aceste schimbari pentru masinile din Formula 1 vor face toate cursele mult mai interesante, deci e de asteptat sa vedem mult spectacol in Grand Prix-uri.

Formula 1 va debuta in urmatoarele saptamani, si sunt zeci de curse programate pentru anul 2022, asa ca exista suficiente oportunitati pentru toti pilotii de a-si arata maiestria in controlarea monoposturilor pentru a dovedi ca sunt cei mai buni.