Kaufland: Ce a Anuntat ca Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

Kaufland Anuntat Ofera GRATUIT Clientii Romani

Kaufland are noi vesti grozave pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a anuntat in mod oficial ce le ofera gratuit in aceasta perioada, iar oricine isi face cumparaturile din magazinele sale din tara trebuie sa profite de tot. Kaufland a dezvaluit ca este din nou partener al celebrului festival Untold din Cluj-Napoca, iar cu aceasta ocazie a decis sa ofere gratuit bilete pentru cei interesati de el.

Kaufland a oferit in fiecare an bilete cadou pentru festivalul Untold, iar acum incepe cu aceasta surpriza chiar din primele luni ale anului 2022, ceva ce anul trecut nu a facut chiar atat de devreme din cauza pandemiei Coronavirus. Avand in vedere ca autoritatile anunta inca de pe acum ca toamna nu va mai fi una marcata de restrictii, festivalul Untol este deja in plin proces de pregatire, iar Kaufland atrage atentia oamenilor vis-à-vis de el.

Kaufland le cere romanilor din toata tara sa publice pe propriul profil de pe reteaua de socializare Facebook, cu tag spre pagina lantului de hypermarket-uri, o poza cu zona Untold din cadrul amgazinelor sale. Cei de la Kaufland vor analiza pozele care sunt trimise, iar cea care li se pare a fi cea mai interesanta va fi aleasa drept castigatoare a cate unui abonament pentru Untold, 10 fiind puse la dispozitie.

Kaufland e aici doar la o prima campanie prin care promoveaza Untold, cel mai probabil, iar asta pentru ca pe parcursul anului va incerca mai mult ca sigur sa mai atraga atentia romanilor vis-à-vis de acest festival important.

Asta inseamna ca e posibil sa mai vedem destule surprize similare facute de catre Kaufland pentru promovarea Untold in cursul urmatoarelor saptamani si luni pentru romani.

Kaufland mai are si alte surprize foarte interesante pregatite separat de Untol, cu multe gratuitati pe care le va oferi pentru clientii din toata Romania, asa ca nu trebuie decat sa asteptam si sa vedem ce anume ne va fi oferit.