Netflix SURPRINDE Abonatii, ce Hotarare a Anuntat in Mod Oficial

Netflix SURPRINDE Abonatii Hotarare Anuntat Oficial

Netflix a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta care ii vizeaza pe abonatii din intreaga lume, iar asta pentru ca instiinteaza sute de milioane de oameni in legatura cu faptul ca in cursul anului 2022 va lansa 80 de filme noi. Vorbim aici despre creatii originale pe care Netflix le va lansa pentru abonatii din intreaga lume doar in cursul acestui an, ceva ce putina lume se astepta sa auda acum, dar ceva care este o veste excelenta pentru cei care platesc pentru servicii.

Netflix investeste multe miliarde de dolari pentru a crea aceste 80 de filme noi, dar nu doar pentru ele, ci si pentru numeroasele seriale pe care le are in productie in momentul de fata pentru anul 2022. Printre filmele importante care sunt asteptate in 2022 de la Netflix se numara continuarile pentru Knives Out, Extraction, sau Enola Holmes, iar pentru finalul anului este deja anuntata lansarea filmului Pinnochio, asteptat de catre extrem de multa lume deja.

Netflix a publicat o pagina speciala in cadrul website-ului sau in care vorbeste despre unele dintre filmele pe care le va lansa in cursul anului 2022, iar printre ele se mai numara 20th Century Girl, The Adam Project, Against the Ice, sau Along for the Ride. Unele dintre filmele pe care Netflix le prezinta au si date de lansare asociate, astfel ca stim foarte clar cand vor fi ele disponibile pentru streaming pentru toata lumea.

Netflix surprinde cu aceasta dezvaluire, iar asta pentru ca in mod normal nu anunta in avans chiar toate filmele pe care se pregateste sa le lanseze in decursul aunui intreg an de zile, dar piata platformelor de streaming video la cerere se schimba.

Netflix are acum concurenta mult mai mare din partea HBO Max si Disney Plus, asa ca e obligata sa le dezvaluie abonatilor mai multe despre ceea ce urmeaza sa fie disponibil in platforma.

Netflix investeste foarte multi bani pentru a aduce tot acest continut pe micile, si marile, ecrane, dar exista mult mai multe surprize pe care le putem astepta pentru redare in cadrul platformei de streaming video la cerere.