Orange: Surpriza Confirmata, ce da GRATUIT Milioanelor dintre Clienti

Orange Surpriza Confirmata GRATUIT Milioanelor Clienti

Orange are vesti excelente pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca le ofera tuturor posibilitatea de a se bucura in mod gratuit de o surpriza la care probabil ca putini se gandeau in momentul de fata. Orange are de foarte multa vreme o promotie speciala pentru clientii din toata tara numita Pinata Party, ea fiind accesibila prin aplicatia pentru telefoane, cu detalii in aceasta pagina, iar premiile oferite gratuit au fost actualizate.

Orange ofera de foarte multa vreme in mod gratuit beneficii majore sub forma de internet, minute SMS-uri, sau chiar telefoane, iar recent a decis sa schimbe modelele de telefoane pe care ni le da gratuit ca parte a campaniei. Conform celor de la Orange, toti romanii care sunt interesati sa profite de aceasta campanie promotionala speciala desfasurata acum, au posibilitatea de a primi gratuit unul dintre cele 10 Samsung GALAXY S21 FE, sau 10 smartwatch-uri Samsung GALAXY Watch 4.

Orange are aceasta campanie speciala disponibila doar pentru clientii care au abonamente, sau cartele prepay cu extraoptiuni active, deci nu aveti cum sa participati la promotie daca nu sunteti client activ al companiei. Pentru a participa la campania pe care Orange o desfasoara trebuie sa intrati in aplicatia MyOrange pentru iPhone si Android, sa accesati sectiunea speciala Pinata Party, si sa urmati isntructiunile de acolo.

Orange incearca sa ii rasplateasca in mod constant pe clientii sai din toata Romania pentru faptul caplatesc in continuare pentru serviciile care sunt disponibile in mod obisnuit de la grupul de telecomunicatii din Romania.

Beneficiile pe care cei de la Orange le ofera pentru clientii care aleg sa participe la Pinata Party sunt disponibile pentru o perioaad limitata de timp, in general aproximativ 30 de zile pentru minute, internet, etc.

Orange actualizeaza in mod constant premiile pe care le ofera pentru campania Pinata Party, astfel ca daca nu sunteti multumiti de ceea ce este oferit acum, e posibil sa gasiti in viitor ceva care sa fie pe placul vostru.