DIGI RCS & RDS: Vestile GROZAVE pentru Milioane de Romani din Tara

DIGI RCS & RDS Vestile GROZAVE Milioane Romani Tara

DIGI RCS & RDS nu se opreste din surprizele pe care le ofera clientilor sai din toata Romania, iar asta pentru ca astazi a dezvaluit o alta veste grozava despre care ar trebui sa stie clientii sai, dar si romanii din toata tara. DIGI RCS & RDS a anuntat o noua campanie pentru serviciile sale de internet fix in Romania, aceasta aducandu-le oamenilor reducere de 50% pentru serviciile acestea pentru o perioada de 6 luni de zile la nivelul intregii tari.

DIGI RCS & RDS a decis sa initieze aceasta campanie speciala pentru oricare dintre clientii din toata tara care decid sa contracteze oricare dintre serviciile sale Fiberlink pentru conexiuni de internet cu viteze de 500 Mbps, sau 1000 Mbps. In cazul in care un roman alege sa contracteze unul dintre aceste servicii ale DIGI RCS & RDS pentru o perioada de 24 de luni de zile, compania ofera 50% reducere timp de 6 luni de zile pentru acel contract.

DIGI RCS & RDS da 50% reducere timp de 6 luni la internetul fix

DIGI RCS & RDS le ofera romanilor acest beneficiu indiferent care dintre cele doua abonamente pentru internet fix este ales, insa pentru clientii existenti e nevoie ca ei sa faca un upgrade la un abonament superior pentru a beneficia de oferta. Practic, indiferent de situatie, exista cate o oferta foarte buna pentru clientii care sunt cu adevarat interesati de aceasta surpriza speciala pe care cei de la DIGI RCS & RDS au anuntat-o in mod oficial pentru noi.

DIGI RCS & RDS le permit oricaror romani sa profite de aceasta promotiechiar si fara a merge in vreunul dintre sediile sale din toata Romania, asa ca puteti realiza totul direct din beneficiul propriei case, sau de oriunde altundeva.

Ideea pe care DIGI RCS & RDS o are pentru clientii sai din Romania este una foarte buna, si este una de care oricine ar trebui sa profite inainte ca ea sa dispara in totalitate din cadrul magazinului sau online.

DIGI RCS & RDS are mai multe detalii despre aceasta promotie disponibile direct pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ea, puteti intra acolo pentru a afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar in acest moment.

DIGI RCS & RDS Vestile GROZAVE Milioane Romani Tara internet fix