Kaufland: Este GRATUIT de Valentine’s Day, ce Ofera pentru Romani

Kaufland GRATUIT Valentine's Day Ofera Romani

Kaufland vrea sa sarbatoreasca Valentine’s Day cu stil in Romania, asa ca a decis sa le ofere clientilor din toata tara gratuit ceva care este perfect pentru a sarbatori asa cum se cuvine acest eveniment special din an. Mai exact, cei de la Kaufland au decis sa le ofere romanilor sansa de a castiga unul dintre cele 3 vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare, care sunt oferite acum pentru oricine este interesat de ele.

Kaufland desfasoara acest concurs in etape, astfel ca prima are legatura cu Valentine’s Day, deci e foarte posibil sa mai fie oferite si alte premii separat de acesta, in perioad aurmatoare, asa ca trebuie doar sa fim atenti la ceea ce ne este oferit. Pentru a va inscrie in aceasta etapa a competitiei trebuie doar sa comentati la postarea de mai jos pe care cei de la Facebook au publicat-o, si sa oferiti un raspuns pentru intrebarea companiei.

Kaufland da vouchere gratuite de Valentine’s Day romanilor

Kaufland le permite oricarora dintre clienti sa participe la aceasta promotie speciala care este desfasurata in momentul de fata, asa ca nu trebuie sa aveti nici macar un Kaufland Card pentru a avea sansa de a participa la tot. Dupa ce publicati acel comentariu, trebuie doar sa asteptati pana cand va avea loc extragerea pentru castigatorii acestei promotii speciale, premiile urmand a fi oferite automat dupa aceea.

Kaufland ne va permite sa cumparam orice dorim din cadrul magazinelor sale cu aceste vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare, asa ca nu trebuie sa ne facem vreo grija din acest punct de vedere.

Avand in vedere ca in magazinele Kaufland din toata tara exista o varietate de promotii speciale de care oricine poate profita, veti avea inclusiv ocazia de a ii cumpara un cadou special persoanei voastre iubite.

Kaufland nu e singurul magazin din Romania care are promotii speciale in aceast aperioada, dar este unul dintre foarte putinele care are si o campanie de acest gen prin care ofera gratuit vouchere de cumparaturi de acest gen.