BRD Romania: Mesajul OFICIAL Important pentru Toti Clientii Romani

BRD Romania Mesajul OFICIAL Important Toti Clientii Romani

BRD Romania atrage atentia clientilor din intreaga lume astazi cu privire la o problema foarte serioasa care a generat deja destule probleme pentru foarte multi romani din toata tara, ea avand in centru vanzarile de obecte prin website-urile de anunturi online. Cei de la BRD Romania le vorbesc romanilor din toata tara despre faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti in momentul in care pun diverse obiecte la vanzare pentru oameni din intreaga tara.

BRD Romania vorbeste despre aceasta situatie pentru ca in ultimul an de zile au existat foarte multe situatii in care romani au fost pacaliti de catre diverse persoane necunoscute sa-si cedeze datele personale, fara sa stie, si sa aiba banii furati. Vorbim despre binecunoscuta metoda prin care cei care pun la vanzare diverse obiecte prin intermediul OLX sunt pacaliti sa le furnizeze unor presupusi cumparatori datele cardurilor bancare, fara sa stie ce greseala mare fac.

BRD Romania avertizeaza clientii privind website-urile de anunturi online

BRD Romania le spune in primul rand romanilor sa nu poarte discutii cu presupusii cumparatori in afara platformelor de mesagerie pe care website-uri de anunturi online o pune la dispozitie, iar asta pentru ca de obicei acestea au filtre de protectie impotriva website-urilor malitioase. Cei care se folsoesc de atacuri de acest gen pentru a fura datele cardurilor oamenilor creeaza de obicei website-uri malitioase care sunt clone ale unora reale, si cer datele complete ale cardurilor oamenilor.

BRD Romania ne spune sa nu accesam aceste website-uri malitioase, iar in cazul in care am facut aceasta greseala, sa nu introducem acolo datele complete ale cardurilor, in special data de expirare, sau codul CVV2, extrem de importante.

Aceste doua date, impreuna cu numarul cardului, le permit persoanelor rau intentionate sa faca achizitii online cu banii nostri fara ca noi sa-I putem opri daca achizitiile sunt facute prin website-uri fara sisteme de securitate preucm 3D Secure.

BRD Romania incearca sa le ofere suport oamenilor care ajung sa fie pacaliti prin metode de acest gen, insa de multe ori banii pierduti in urma unor asemenea atacuri nu mai pot fi recuperati, asa ca este extrem de important sa fim cat se poate de vigilenti.

BRD Romania Mesajul OFICIAL Important Toti Clientii Romani oferta