DACIA Duster 3: Decizia IMPORTANTA Inaintea Lansarii Noului SUV

DACIA Duster 3 Decizia IMPORTANTA Inaintea Lansarii Noului SUV

DACIA Duster 3 este marea revolutie a SUV-urilor pe care DACIA le vinde in intreaga lume, iar cele mai recente informatii legate de noua masina sugereaza faptul ca ea se apropie incetul, cu incetul de lansare. In momentul de fata este de asteptat ca DACIA Duster 3 sa fie lansat in 2023, cu o posibila punere in vanzare undeva prin 2024, dar deocamdata nu se cunosc foarte clar planurile pentru punerea in vanzare a noului model de SUV extrem de important.

DACIA Duster 3 este inca destul de departe de lansare, insa pana atunci aflam ca in India a fost oprita productia pentru actualele modele, ceea ce vine ca o surpriza foarte interesanta pentru lansarea aflata in pregatire. In India este vanduta o versiune ceva mai veche a seriei Duster, nu si modelul facelift care este oferit in Romania, dar chiar si asa, presa locala sustine ca productia actualelor modele e oprita inainte ca DACIA Duster 3 sa fie lansat oficial.

DACIA Duster 3: Decizia IMPORTANTA Inaintea Lansarii Noului SUV

DACIA Duster 3 va fi produs pe platforma CMF-B, iar uzina DACIA din Romania are nevoie de modificari pentru a putea face masina cu tractiune 4×4, deci nu e exclus ca in India sa se faca acelasi lucru. Daca in Romania nu va fi oprita productia pentru o eventuala modernizare a uzinei din Mioveni pentru productia DACIA Duster 3, in India e posibil sa se intample asta, desi pot exista si alte motive pentru oprirea productiei pentru SUV-ul romanesc.

DACIA Duster 3 va fi cu siguranta o masina extrem de populara in randul oamenilor din itnreaga lume, iar productia sa in India ar putea fi destul de sigura, avand in vedere importanta masinii in tara.

Desigur ca nu se stie cand anume ar putea fi produsa DACIA Duster 3 acolo, nefiind exclus ca productia in tara sa inceapa mai tarziu decat in alte zone de pe glob, de acest proces depinzand si situatia penuriei de semiconductori, care nu se va termina in 2022.

DACIA Duster 3 va avea cu siguranta dezvaluite multe dintre noutati inainte de 2023, astfel ca multa lume abia asteapta sa o vada in testele publice care vor avea loc inainte de lansarea oficiala.