Recomanarea pentru Vaccinarea Copiilor cu Probleme de Sanatate

Recomanarea pentru Vaccinarea Copiilor cu Probleme de Sanatate

Doctorul Mihai Craiu, unul dintre cei mai cunoscuti medici pediatri din Romania, le recomanda parintilor sa se gandeasca foarte serios la vaccinarea copiilor care au probleme de sanatate pentru a-I proteja impotriva unei posibile infectari generate de catre COVID-19.

Recomandarea medicului este cea pe care o fac si autoritatile din Romania pentru toata lumea de ceva vreme, iar asta pentru ca exista destule persoane care trebuie sa fie vaccinate, inclusiv din randul copiilor, imunizarea putand oferi protectie ridicata impotriva formelo grave ale bolii, sau a decesului.

“„Ca medic și părinte, pot să spun cu certitudine că acei copii care au probleme de sănătate ar trebui în mod categoric vaccinați.” dr. Mihai Craiu

Prin contagiozitatea extremă a lui Omicron știm că viteza de modificare a virusului în cale aeriană superioară la această nouă mutație e de 70 de ori mai mare decât la tulpina inițială Wuhan”, Mihai Craiu, șeful secției de pediatrie și pneumologie pediatrică din cadrul Institutului pentru ocrotirea mamei si copilului Alfred Rusescu (I.O.M.C.).”