Anuntul Oficial al Orange, cati Bani da GRATUIT Clientilor Romani

Anuntul Oficial al Orange, cati Bani da GRATUIT Clientilor Romani

Daca esti client al Orange, atunci ar fi bine sa stii ca in urmatoarea perioada cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania are o surpriza speciala care te vizeaza, iar asta pentru ca ofera gratuit bani daca-i promovezi un serviciu. Mai exact, vorbim despre promovarea Orange Money de catre clientii din toata Romania, cei de la Orange spunand in aceasta pagina ca ofera 150 de LEI pentru oricare dintre clientii care reusesc sa convinga alti romani sa foloseasca aceasta platforma.

Anuntul a fost facut in mod oficial astazi de catre cei de la Orange pentru oricare dintre oamenii care sunt dornici sa profite de aceasta situatie, mai ales ca suma de bani e mai mare decat cea oferita de alte banci. Pentru a putea fi oferita suma de bani, cei de la Orange spun ca noul client trebuie sa isi activeze contul, si sa faca o plata, sau un transfer de bani, iar abia in aceasta situatie este considerat a fi activat contul pe care ei l-au cerut de la companie.

Orange da gratuit 150 de LEI clientilor care recomanda Orangey Money

Aceasta promotie se adauga celor pe care Orange le are pentru platforma sa in momentul de fata, existand cateva care ii rasplatesc pe clienti pentru faptul ca folosesc platforma financiara in momentul de fata. Un link special poate fi creat de catre clientii Orange Money pentru a recomanda serviciul catre alte persoane, iar cei care isi deschid un cont ajungand pe website-ul platformei prin acel link ii vor credita pe cei care l-au creat cu convingerea lor pentru a folosi platforma.

Procesul de activare al unui cont Orange Money dureaza doar 10 minute, conform celor de la Orange, astfel ca oricine e dornic, poate sa devina foarte rapid clienti, si sa-i aduca 150 de LEi unui prieten.

Cei 150 de LEI pe care Orange ii ofera oricarui client care convinge un prieten sa-i foloseasca serviciile sunt transferati direct in contul Orange Money al acelei persoane, deci nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere in vreun moment dupa recomandarea cuiva.

Orange are mai multe detalii despre aceasta promotie chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo, atunci puteti afla toate informatiile despre care ar trebui sa stiti chiar acum.

Anuntul Oficial al Orange, cati Bani da GRATUIT Clientilor Romani recomandare