Ingredientele Vaccinurilor anti-COVID nu sunt Ilegale, Conform CNCAV

Ingredientele Vaccinurilor anti-COVID Ilegale Conform CNCAV

Ingredientele vaccinurilor anti-COVID nu sunt ilegale, conform CNCAV, care aduce in atentie oamenilor din toata Romania o noua teorie conspirationista care are in centrul o presupusa avocata din Germania, care are cateva idei controversate.

Conform celor de la CNCAV, ingredientele din vaccinurile anti-COVID nu sunt ilegale, deci implicit nici periculoase in special pentru copii, iar mai muilte detalii despre tot aveti in explicatiile disponibile mai jos.

“O nouă bazaconie, aceleași conspirații și aceiași oameni păcăliți. Concluzia este simplă: Conspirațiile NU devin adevăr oficial!

Ingredientele vaccinului Pfizer-BioNTech împotriva Covid-19 au fost aprobate ca fiind sigure pentru copii.

Un videoclip cu un avocat german, care susține că două ingrediente ale Comirnaty, vaccinul Pfizer-BioNTech împotriva Covid-19, nu sunt aprobate pentru utilizare pe oameni și, prin urmare, sunt ilegale și periculoase în special pentru copii, a fost distribuit de mii de ori de la sfârșitul lunii decembrie 2021 pe rețelele sociale.

Același videoclip a fost postat cu afirmații similare a circulat și în postări în limba germană, sârbă și maghiară. Da, conspirațiile sunt prezente peste tot.

Afirmațiile sunt făcute de un critic al pandemiei

Femeia din videoclip se prezintă ca fiind Beate Bahner și explică că este specialist în drept medical. Potrivit relatărilor presei, Bahner a răspândit în mod repetat declarații false despre Covid-19 încă de la începutul pandemiei.

De asemenea, Bahner susține că producătorii acestor substanțe sunt „companii specializate în dispozitive de interconectare”, și nu companii farmaceutice. Ea susține că acest lucru constituie o încălcare majoră a legislației în materie de droguri, adăugând că persoanele responsabile de acest lucru ar putea risca pedepse de până la zece ani.”