DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA care ar Surprinde pe Toata Lumea

DACIA Duster 3 Schimbarea URIASA Surprinde Toata Lumea

DACIA Duster 3 este una dintre masinile cele mai asteptate de la brand-ul romanesc in aceasta perioada, iar asta pentru ca foarte multe modificari extrem de bune vor veni impreuna cu ea, iar cei de la DACIA si Renault tot confirma schimbarile majore. Mai exact, cei de la DACIA si Renault au confirmat in cursul unei conferinte recente ca cel putin o noua masina electrica va fi lansata sub brand-ul DACIA, iar multi se asteapta ca aceasta sa fie DACIA Duster 3.

DACIA Duster 3 va fi facuta de catre cei de la DACIA pe platforma CMF-B, folosita deja in Logan 3, Sandero 3, sau Jogger, insa masina electrica pe care producatorul o va lansa dupa 2023 va fi produsa pe platforma CMF-BEV. Aceasta este dezvoltata pentru a fi folosita in modelele Renault, Nissan si DACIA in viitor, multi asteptandu-se ca DACIA Duster 3 sa fie facut deasemenea pe ea, intr-o versiune electrica, dupa anul 2023, dar nimic nu e confirmat sigur.

DACIA Duster 3: Schimbarea URIASA care ar Surprinde pe Toata Lumea

DACIA Duster 3 si Bigster vor fi lansate dupa 2023 de catre cei de la DACIA, iar pana in 2030 nu sunt asteptate alte modele din celelalte game, mai ales ca in 2021 au fost actualizate modelele care genereaza vanzarile cele mai mari, exceptand Duster. Chiar daca DACIA Duster 3 va fi lansata initial pe platforma CMF-B, trecerea la CMF-BEV pentru modelul electric probabil ca nu va presupune schimbari chiar atat de mari, din moment ce platforma de baza e aceeasi.

DACIA Duster 3 intr-o versiune electrica este asteptata de catre extrem de multa lume de foarte multe vreme, iar faptul ca pana acum nu a fost lansata n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare, deoarece SUV-urile electrice sunt scumpe.  Platforma CMF-BEV e facuta pentru a fi folosita de brand-urile din grup la costuri cu pana la 30% mai mici decat utilizarea unor platforme diferite, iar fie ca DACIA Duster 3, sau Bigster, vor deveni modele electrice, oricare ar fi interesant pentru clienti.

DACIA Duster 3 maia re si foarte multe alte schimbari majore in pregatire de catre cei de la DACIA, iar primele modele care vor fi lansate vor avea motoare pe combustie interna, exceptie facand cele diesel care au disparut deja din gama companiei.