GTA 6: Vestea GROZAVA, ce a Bucurat foarte Multi dintre Fanii Seriei

GTA 6 Vestea GROZAVA Bucurat Multi Fanii Seriei

GTA 6 a fost confirmat in mod oficial pentru lansare de catre Rockstar Games, compania americana dezvaluind pentru fanii din intreaga lume ca au la ce sa se astepte in urmatoarele luni, iar acum foarte multi vor sa afle cand anume va fi publicat si primul trailer pentru noul titlu foarte, foarte interesant.

GTA 6 are in momentul de fata pregatit primul trailer care ne va dezvalui o parte dintre actiuniea de care vom avea parte in momentul in care titlul va fi disponibil pentru toata lumea, undeva in cursul urmatoarelor luni, doar ca nu se stie foarte clar cand anume vom putea vedea toate surprizele.

GTA 6 este in dezvoltare de foarte multa vreme la Rockstar Game, compania americana incercand in momentul de fata sa “scoata” cat poate de mult de pe urma GTA 5, acesta generand in continuare sume serioase de bani, iar pentru asta compania a fost criticata serios de catre foarte multi dintre fani.

GTA 6 ar putea avea prezentate doar o mica parte dintre surprizele foarte serioase care vor fi oferite pentru toata lumea, iar asta pentru ca Rockstar Games vrea sa mai pastreze ascuns o parte dintre misterul noului titlu, iar asta deoarece el este inca destul de departe de lansare, deci vom mai vedea trailere.

GTA 6 Vestea GROZAVA Bucurat Multi Fanii Seriei trailer

GTA 6 nu ar urma sa fie lansat in mod oficial pana undeva pe la finalul anului viitor, sau cel putin acestea sunt informatiile pe care le avem in momentul de fata, deci e bine sa mai avem in continuare foarte multa rabdare pentru ca titlul este inca in dezvoltare si are nevoie de timp pentru a fi pregatit.