DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL Important, ce a Decis sa Faca in Romania

0

DIGI Mobil Anuntul OFICIAL Important Decis Faca Romania

DIGI Mobil este al treilea cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania, cu peste 4 milioane de abonati care platesc pentru serviciile sale in momentul de fata, compania anuntand o decizie foarte importanta. Mai exact, cei de la DIGI Mobil vor sa creasca numarul portarilor in randul companiilor din Romania care au nevoie de servicii de telefonie mobila, asa ca au o oferta speciala pe care continua sa o aiba disponibila pentru persoanele juridice interesate.

DIGI Mobil le vorbeste mai jos companiilor despre faptul ca au posibilitatea de a beneficia de serviciile sale la preturi mult mai bune decat cele oferite de catre oricare dintre ceilalti operatori de telefonie mobila. DIGI Mobil spune ca le ofera companiilor care decid sa-si mute abonamentele o reducere de 50% pentru abonamente pentru o perioada de nu mai putin de 6 de luni, dintr-un contract care trebuie semnat obligatoriu pentru o perioada de 24 de luni.

DIGI Mobil: Anuntul OFICIAL Important, ce a Decis sa Faca in Romania

DIGI Mobil are de ceva vreme aceasta oferta speciala pentru companiile din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa atraga cat mai multi clienti noi din randul persoanelor juridice, care cheltuie si multi bani. UN client persoana juridica poate avea chiar zeci, sau sute de abonamente, cei de la DIGI Mobil putand castiga sume serioase de bani de pe urma lor, iar cu cat mai mare este compania atrasa, cu atat mai multi bani castiga operatorul detinut de RCS & RDS.

DIGI Mobil vrea sa continue campaniile de portare in reteaua sa dupa ce a avut in 2020 si 2021 recorduri de portari inregistrate in propria retea, fiind de asteptat ca in 2022 lucrurile sa nu se schimbe. Asta inseamna ca vom mai vedea cu siguranta si alte oferte speciale de la DIGI Mobil in urmatoarele luni de zile, cea pentru persoanele fizice continuand in aceasta perioada, asa cum s-a intamplat si anul trecut in cam tot anul, iar rezultatele au fost pe masura asteptarilor.

DIGI Mobil continua sa investeasca si sume mari de bani in imbunatatirea retelei sale de telecomunicatii, avand acoperire chiar mai buna decat operatori de telefonie cu bugete mult mai mari pentru asemenea invstitii.