Formula 1 Revine pe Netflix, Anuntul OFICIAL cu Data de Lansare

Formula 1 Revine Netflix Anuntul OFICIAL Data Lansare

Formula 1 revine la Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din toata lumea facand marele anunt pentru sutele de milioane de fani ai competitiei care urmeaza sa reinceapa cu un nou sezon. Netflix a anuntat data de lansare pentru cel de-al patrulea sezon al Formula 1: Drive to Survive, un serial extrem de popular in cadrul platformei, iar asta pentru ca prezinta foarte multe dintre secretele unei industrii de miliarde de dolari.

Netflix a lansat cu ani in urma primul sezon al serialului care urmareste cursele din Formula 1, iar oamenii vor sa vad mai mult din ceea ce se intampla in spatele “usilor inchise”. Puteti vedea in mesajul de mai jos cateva dintre imaginile acestui al patrulea sezon al serialului pe care Netflix l-a anuntat deja pentru lansare, el urmand a fi disponibil chiar in luna in care urmatorul sezon al Formula 1 va incepe cu o cursa care va avea loc la Abu Dhabi.

Formula 1 Revine pe Netflix, Anuntul OFICIAL cu Data de Lansare

Formula 1 s-a terminat intr-un mod foarte controversat anul trecut, dupa ce Lewis Hamilton a pierdut titlul de campion mondial in urma unei curse de la Abu Dhabi pe care nimeni nu o va uita prea curand. Este foarte posibil ca acest nou sezon al serialului produs de catre Netflix sa ne prezinte si drama acelei ultime curse de Formula 1 din sezonul anterior, iar asteptarile sunt foarte mari din partea tuturor fanilor care urmaresc aceasta productie in platforma.

Formula 1 va incepe le 18 martie, iar urmatorul sezon al serialului din cadrul Netflix este programat sa inceapa pe 11 martie, deci cu fix o saptamana inainte ca primele curse sa aiba loc la Abu Dhabi. Asta inseamna ca fanii Formula 1 vor avea timp sa urmareasca episoadele pana in data pe care Netflix a ales-o pentru urmatorul sezon al serialului astfel incat sa aiba proaspata in memorie decizia care a adus un final de sezon atat de controversat.

Netflix mai are pregatite alte lansari importante in cursul lunii martie pentru abonatii din intreaga lume, chiar daca ele nu au legatura cu Formula 1, fiind destule productii care merita sa fie in atentia oricui.