DACIA Duster: Masura IMPORTANTA Anuntata Oficial pentru Clienti

DACIA Duster Masura IMPORTANTA Anuntata Oficial Clienti

DACIA Duster este una dintre cele mai importante masini pe care DACIA o vinde in momentul de fata pentru clientii din toata tara, dar si din alte tari Europene, iar o masura oficiala a fost anuntata pentru oameni. Mai exact, avand in vedere problemele foarte mari din cauza penuriei de semiconductori, cei de la DACIA au decis ca atat pentru DACIA Duster, cat si pentru alte modele de masini, sa fie impusa o limita de imaxim 3 masini comandate online.

DACIA Duster este una dintre cele mai bine vandute masini din Romania in anul 2021, fiind in top 3 pentru DACIA, iar decizia de a limita inclusiv pentru aceste masini numarul de comenzi este o masura serioasa. Dupa ce a eliminat unele dotari din anumite modele ale DACIA Duster, acum cei de la DACIA limiteaza si numarul comenzilor online care pot fi facute de catre o singura persoana, ceea ce desigur ca nu e tocmai neimaiintalnit, dupa cum prea bine stiti.

DACIA Duster: Masura IMPORTANTA Anuntata Oficial pentru Clienti

DACIA Duster nu a ramas inca fara dotari importante, cum se intampla in Franta cu modelele Logan, care nu mai au cutii de viteza cu 6 trepte in anumite modele, ci s-a revenit la cele cu 5 viteze. In cazul DACIA Duster nu s-a luat o asemenea decizie, chiar daca recent s-a decis tot in Franta renuntarea la anumite dotari standard pentru anumite modele care sunt vandute, o masura care desigur ca este extrem de serioasa si nu trebuie trecuta cu vederea.

DACIA Duster a fost lansata la inceputul acestui an intr-o versiune noua in Romania, dar datele de livrare raman destul de departe de momentul in care masina este comandata, chiar daca par sa fie mai mici decat pana acum. O masina comandata acum este livrata in iunie, la putin peste 4 luni de la comanda, cu aproximativ o luna mai devreme decat la finalul anului 2022, dar asta nu inseamna ca DACIA Duster, sau celelalte modele, vor fi livrate mai rapid.

DACIA Duster nu va mai avea parte de schimbari importante in cursul urmatoarelor luni, sau chiar pana la finalul anului 2022, dar in 2023 ar trebui sa fie lansat Duster 3, revolutia asteptata de catre toata lumea.