Vodafone: Decizia IMPORTANTA Anuntata pentru Clientii din Romania

Vodafone Decizia IMPORTANTA Anuntata Clientii Romania

Vodafone a anuntat o decizie foarte importanta pentru clientii din toata Romania, una despre care ar trebui sa stie milioane dintre ei, iar asta pentru ca totul vine ca o veste excelenta pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Vodafone au dezvaluit pentru clientii din toata tara ca extind pana pe data de 28 februarie promotia prin care ofera gratuit 10 televizoare 4K Smart de la LG pentru milioanele de clienti din toata tara, indiferent ce servicii ar avea ei.

Vodafone spune ca oricare dintre clientii care beneficiaza de servicii pe baza de abonament, sau cartela prepay, pot sa beneficieze de oferta speciala pe care care operatorul de telecomunicatii a anuntat-o acum. Tot ce trebuie sa faca oricare dintre clientii din Romania este sa foloseasca aplicatia MyVodafone a celor de la Vodafone pentru a plati o factura a unui abonament, sau pentru a isi reincarca cartela prepay pentru a beneficia de optiunile oferite.

Vodafone: Decizia IMPORTANTA Anuntata pentru Clientii din Romania

Vodafone a pornit aceasta campanie inca de acum cateva saptamani, insa cel mai probabil nu foarte multa lume a decis sa se inscrie pentru a castiga vreunul dintre televizoarele care sunt oferite. In aceasta idee, toti cei care s-au inscris pana acum la promotia celor de la Vodafone au sansele de castig diminuate de decizia pe care a luat-o operatorul de telecomunicatii, dar mai multi oameni au totusi sansa de a castiga premiile care ne sunt oferite acum.

Vodafone stie foarte bine ca exista foarte multi romani care sunt dornici sa profite de aceasta campanie speciala, asa ca masura pe care o anunta este una extrem de buna, si n-ar trebui trecuta cu vederea. Desigur ca trebuie sa respectati masurile care sunt impuse de catre Vodafone pentru a va inscrie in cadrul acestui concurs, dar ele sunt suficient de simple, deci in mod teoretic oricine ar trebui sa se poata bucura de promotia care este oferita chiar acum.

Vodafone are pe website-ul sau toate detaliile despre care ar trebui sa stie oricine, iar asta pentru ca e nevoie sa aflati cat mai detaliat tot ceea ce ar trebui sa stiti despre aceasta campanie.