DACIA Duster 3: Vestile DEZAMAGITOARE Privind un Model Special foarte Asteptat

DACIA Duster 3 Vestile DEZAMAGITOARE Model Special Asteptat

DACIA Duster 3 va fi una dintre cele mai importante masini pe care DACIA o va pune la vanzare pentru clientii din toata lumea, iar schimbarile care vor fi oferite pentru masina vor venic a o revolutie pentru gama de SUV-uri vandute de catre producator. Desi foarte multa lume se astepta ca DACIA Duster 3 sa fie masina electrica pe care o va lansa DACIA pana in 2030, mai ales ca recent a fost dezvaluit oficial faptul ca un nou model va aparea pe piata in 2024, vestile sunt proaste.

DACIA Duster 3 nu va fi masina electrica pe care DACIA o va lansa in 2024, in schimb producatorul roman intentionand sa aduca pe piata o noua versiune a Spring, masina electrica pe care compania romaneasca o vinde in momentul de fata in intreaga lume. Actualul model al Spring este bazat pe un design folosit de catre Renault pentru modelul KZE, insa pentru 2024 va fi lansat un cu totul alt model al Spring, actualizat, imbunatatit, iar DACIA Duster 3 va ramane fara motorizare elctrica.

DACIA Duster 3: Vestile DEZAMAGITOARE Privind un Model Special foarte Asteptat

DACIA Duster 3 va fi oferita in versiune cu motoare care functioneaza pe combustie interna, ceva ce era normal pentru ca masina sa fie vanduta in continuare la un pret pe care clientii sa si-l permita, dar o versiune hibrida ar trebui sa fie oferita pana in 2030. Desigur ca planurile celor de la DACIA nu includ lansarea unei versiuni hibride a DACIA Duster 3 nici macar in 2024, sau cel putin aceasta pare sa fie situatia pentru urmatorii ani.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata intr-o versiune hibrida pana in 2030, mai ales ca Jogger va fi lansata anul acesta intr-o asemenea versiune, insa nimeni nu stie 100% sigur cand se va intampla acest lucru, cel putin in momentul de fata. In ceea ce priveste o versiune electrica a DACIA Duster 3, asteptarile clientilor, sau a fanilor, DACIA, ar trebui sa fie foarte rezervate, iar asta pentru ca planurile companiei romanesti sunt cu mult diferite fata de ceea ce-si doreste lumea.

DACIA Duster 3 va fi prezentata undeva prin toamna anului viitor, cu lansare programata pentru 2024, insa n-ar trebui sa ne asteptam ca o versiune electrica sa apara foarte curand, nici macar una hibrida, cel putin pana prin 2025/2026, cel mai devreme.