Orange: Surpriza GROZAVA, ce Primesc GRATUIT Clientii Romani

Orange Surpriza GROZAVA Primesc GRATUIT Clientii Romani

Orange si-a anuntat clientii din toata Romania despre o surpriza grozava pe care le-o ofera, iar asta pentru ca a decis sa dea gratuit ceva de care oricare dintre clientii din toata Romania pot profita chiar acum. Totul incepe cu un bonus de 10 GB pentru fiecare euro de credit reincarcat de catre clientii din Romania pentru cartelele prepay, astfel ca la un minim de 5 euro reincarcati veti primi nu mai putin de 50 GB de trafic de internet national pe care-l puteti folosi, toate detaliile fiind in aceasta pagina.

Orange spune ca acest bonus se acorda doar pentru clientii care au cartele prepay care au activata deja o extraoptiune de minim 5 euro pentru cartela lor, deci nu veti beneficia de ceva daca aveti o extraoptiune de valoare mai mica. Bonusul pe care Orange il ofera pentru clienti are o perioada de valabilitate de 60 de zile, deci aveti suficient timp la dispozitie pentru a folosi traficul de internet care va este alocat inainte ca el sa expire, ceea ce este o veste grozava.

Orange: Surpriza GROZAVA, ce Primesc GRATUIT Clientii Romani

Orange spune deasemenea faptul ca oricare dintre clientii sai pot imparti beneficiile pe care la au cu alte persoane apropiate, iar aici vorbim atat despre internet, minute nationale, sau chiar internationale. Conform celor de la Orange, pentru fiecare bonus impartit cu un numar de telefon prepay, sau cu un abonat, fiecare primeste 100 GB de trafic de internet, 100 de minute nationale, sau 100 de minute si SMS-uri internationale, in functie de bonusul ales.

Orange spune ca aceste bonusuri oferite gratuit au o perioada de valabilitate de 30 de zile, si se aloca numai cand expeditorul este un numar Orange Prepay, deci nu in alte conditii. Mai mult decat atat un clienti Orange care are cartela prepay, sau abonament, poate activa simultan toate bonusurile din campanie, dar numai o singura data la 30 de zile, deci e bine sa fiti constienti inclusiv despre aceasta limitare foarte importanta pe care o impune operatorul.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile importante despre care ar trebui sa stiti in momentul de fata, dar ar fi bine sa va uitati cu atnetie la toate detaliile explicate acolo.