WhatsApp: Surpriza SPECIALA cu o Noua Functie in iPhone, Android

WhatsApp Surpriza SPECIALA Noua Functie iPhone Android

WhatsApp va lansa pentru aplicatia dedicata iPhone si Android noi schimbari despre care vorbim astazi, ele fiind facute in secret de catre compania americana pentru cei care-I folosesc aplicatia din propriile dispozitive in momentul de fata. Vorbim despre schimbari care au legatura cu mesajele vocale pe care le primesc diversi utilizatori in momentul de fata, ele putand fi retrimise catre alte persoane daca avem nevoie sa facem acest lucru.

WhatsApp vrea sa faca mesajele vocale retrimise mai usor de identificat de catre cei care le primesc, aceasta schimbare fiind disponibila inclusiv pentru fisierele audio care sunt partajate, ele avand afisat desigur si mesajul care indica faptul ca sunt mesaje retrimise. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, mesajele vocale care sunt retrimise de catre utilizatorii WhatsApp catre alte persoane au, in primul rand, o iconita portocalie afisata.

WhatsApp: Surpriza SPECIALA cu o Noua Functie in iPhone, Android

WhatsApp Surpriza SPECIALA Noua Functie iPhone Android identificat

WhatsApp afiseaza deasemenea inclusiv indicatorul grafic specific pentru mesajele audio, acest lucru permitand distingerea lor de fisierele audio clasice care pot fi expediate prin intermediul platformei de mesagerie de pe iPhone si Android. Cei de la WhatsApp au avut intr-o versiune beta anterioara a aplicatiei o iconita galbena pentru asemenea tipuri de mesaje, insa in final s-a decis folosirea unei iconite portocalii pentru a le identifica mult mai usor.

WhatsApp lucreaza de ceva vreme la aceasta schimbare majora pentru aplicatia folosita de peste 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, deci e de asteptat ca si alte modificari sa fie implementate in viitor pentru aplicatia oferita pe iPhone si Android. Desigur ca deocamdata nu se stie foarte clar care este forma finala a acestei modificari pentru WhatsApp, iar asta pentru ca probabil se va dori testarea ei pe un numar cat mai mare de utilizatori inainte de lansare.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante in lucru in momentul de fata, asa ca ramane doar sa vedem cat de mari vor fi modificarile pe care compania americana le va face pentru noi toti in perioada urmatoare.