LIDL Romania: Vestile Oficiale, ce Ofera GRATIS pentru Orice Romani

LIDL Romania Vestile Oficiale Ofera GRATIS Orice Romani

LIDL Romania surprinde din nou saptamana aceasta cu un nou anunt oficial, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit pentru romanii din toata tara ceva ce oricine ar fi bucuros sa primeasca, mai exact o serie de premii foarte interesante. Vorbim despre o noua campanie care are in centru produsele Duc de Coeur, cele cu specific frantuzesc care ajung in mod constant in magazinele LIDL Romania din toata tara, ele aducand acum si premii interesante pentru clienti.

LIDL Romania spune ca romanii care aleg sa cumpere produsele Duc de Coeur din toate magazinele sale in urmatoarea perioada, au sansa de a castiga un frigider Fram, 5 aparate de facut vafe, si 10 vouchere in valoare de 200 de LEI fiecare.  Tot ce trebuie sa faca oricare dintre romanii care sunt interesati de aceasta promotie a celor de la LIDL Romania, este sa cumpere produse de minim 70 de LEI din cadrul magazinelor, printre care sa se afle si cele de la Duc de Coeur.

LIDL Romania: Vestile Oficiale, ce Ofera GRATIS pentru Orice Romani

LIDL Romania spune ca sansele de a castiga oricare dintre premii pot creste daca oricare dintre clientii care vor sa se inscrie, iau decizia de a face un fel de mancare in stil fusion romano-frantuzesc, ii fac o poza farfuriei, si o publica pe Facebook sau Instagram. Urmand acesti pasi, cei de la LIDL Romania le spun tuturor romanilor ca au sansa de a castiga oricare dintre premiile care sunt oferite in cadrula acestei campanii care este in desfasurare chiar de ieri.

LIDL Romania nu e la primul concurs de acest gen pentru clientii din toata Romania, ceva ce desigur ca nu ar trebui sa surprinda pe cineva in vreo masura, sau alta, dar partea buna este ca si premiile sunt unele foarte interesante. Conform celor de la LIDL Romania, promotia aceasta se desfasoara doar pana in data de 27 februarie, astfel ca aveti un numar limitat de zile la dispozitie pentru a profita de tot inainte ca promotia sa dispara in totalitate.

LIDL Romania mai are deasemenea si alte promotii speciale pentru clientii din toata Romania, asa ca merita sa va uitati pe website-ul sau pentru a vedea ceea ce v-ar putea interesa inainte ca ofertele sa dispara in totalitate din magazinele romanesti.