DACIA Duster: Anuntul Extrem de PROST pentru Masinile Vandute Clientilor

DACIA Duster Anuntul Extrem PROST Masinile Vandute Clientilor

DACIA Duster, SUV-ul atat de popular in toata Europa, dar si alte regiuni de pe glob, este din nou in centrul unor vesti foarte proaste care vizeaza toti oamenii care sunt dornici sa cumpere acest model de masina de la DACIA acum. Mai exact, presa din Franta anunta faptul ca o noua crestere de preturi a fost pregatita pentru DACIA Duster, din pacate, asta dupa ce anterioara a avut loc in luna noiembrie, deci nu nu chiar atat de mult timp in urma.

DACIA Duster urmeaza sa fie mai scumpa cu 300 de euro, modelul de baza fiind singurul care nu va avea pretul majorat, el urmand a putea fi cumparat in continuare, cel putin din Franta, la preturi care incep de la numai 15.000 de euro. Noua majorare de preturi pentru gama DACIA Duster este o surpriza majora, iar asta pentru ca putina lume se astepta ca preturile sa creasca iar atat de repede dupa majorarea anterioara pe care a impus-o DACIA.

DACIA Duster: Anuntul Extrem de PROST pentru Masinile Vandute Clientilor

DACIA Duster nu va fi cu chiar atat mai scumpa, insa cele doua majorari au adus o crestere de 600 de euro pentru masinile vandute de catre compania romaneasca, iar asta fara sa se faca modificari in ceea ce priveste ceea ce primsc clientii. Penuria de semiconductori este cel mai probabil principalul motiv din cauza caruia DACIA Duster are pretul de vanzare majorat atat de des, insa partea buna este ca o noua versiune usor modificata va fi lansata in curand.

DACIA Duster va avea parte de modificari pentru aplicarea logo-ului nou pe anumite elemente de caroserie, si nu numai, fara a se face schimbari majore, ceva ce DACIA a spus deja in mod oficial pentru toti cei care sunt interesati de masinile sale. DACIA Duster nu va avea parte de modificari importante pana in 2024, cand ar urma sa fie lansata noua serie de masini, aceea fiind gandita pentru a veni cu cele mai mari modificari de pana acum.

DACIA Duster poate fi cumparata de oriunde din Romania in momentul de fata, insa exista o perioada de asteptare destul de lunga pana cand masina va fi livrata, iar aici vorbim despre 4 – 5 luni, in cel mai bun caz.