DIGI Mobil: Anuntul IMPORTANT la care Nu s-ar fi Asteptat Multi Clienti

DIGI Mobil Anuntul IMPORTANT Nu Asteptat Clienti

DIGI Mobil este in centrul unui anunt foarte important care vine cu o surpriza uriasa la care nu foarte multi romani s-ar fi asteptat, dar vestile sunt totusi foarte bune pentru clientii din Romania. Mai exact, ca parte a certificarilor primite de catre Orange pentru calitatea retelelor sale de internet mobil, sau fix, cei de la DIGI Mobil au avut deasemenea performantele retelei verificate de catre Ookla, care detine Speedtest, cu detalii complete in aceasta pagina.

DIGI Mobil obtine un surprinzator loc 2 in topul celor mai performante retele de telefonie mobila din Romania, fiind doar in urma celor de la Orange, insa in fata celor de la Vodafone, conform Ookla. Este adevarat ca DIGI Mobil are mult mai putine teste inregistrate in Speedtest decat Vodafone, sau Orange, insa asta nu pare sa conteze prea mult pentru stabilirea scorurilor finale, pentru ca asa a fost stabilita si reteaua francezilor ca fiind cea mai buna pe partea de internet fix.

DIGI Mobil: Anuntul IMPORTANT la care Nu s-ar fi Asteptat Multi Clienti

DIGI Mobil Anuntul IMPORTANT Nu Asteptat Clienti vodafone

DIGI Mobil are viteze medii de download de pe internet care ajung la 195 Mbps, cu viteze de upload care ajung pana la 12.66 Mbps, latenta medie fiind de 23 ms, cele din urma rezultate fiind inerioare celui al Vodafone. Totusi, DIGI Mobil ofera vitze de download care sunt cu peste 30% mai bune decat cele ale Vodafone, iar ele conteaza in final cel mai mult pentru navigare web, sau in special streaming-ul facut pentru orice fel de platforma care reda continut video.

DIGI Mobil are atat vitezele medii, cat si cele maxime, de download superioare celor pe care le ofera Vodafone in momentul de fata, ceea ce este o surpriza majora, daca ne gandim la reputatia celor doua companii. Interesant este ca in Bucuresti DIGI Mobil are viteze cu peste 50% mai bune decat cele ale Vodafone, o alta surpriza majora, avand in vedere ca toti operatorii se concentreaza pe a avea performantele cele mai bune pentru retele in capitala.

DIGI Mobil nu a mai facut investitii pentru extinderea retelei 5G in Romania de peste 2 ani de zile, insa chiar si asa, iata ca tot ceea ce exista cum este superior fata de reteaua pe care o are Vodafone.