GIGI Becali: Anuntul Uluitor privind Vaccinarea, CFR Cluj si FCSB

Gigi Becali a facut o serie de afirmatii uluitoare in legatura cu vaccinarea, Claudiu Keseru si CFR Cluj, patronul echipei de fotbal FCSB fiind ferm impotriva imunizarii, insa el a afirmat intr-un interviu recent ca performantele fotbalistilor ar fi afectate de imunizare, desi nu exista vreo dovada stiintifica a acestui lucru.

Gigi Becali a afirmat in declaratie ca performantele lui Claudiu Keseru, dar si a jucatorilor de la CFR Cluj ar fi scazut din cauza vaccinarii, dar si ca vaccinarea ar reprezenta “lepadarea de Hristos”, asta desi stiinta nu sustine afirmatiile sale, iar diverse biserici din toata lumea recomanda vaccinarea.

“Keseru n-a zis nimic care sa ma deranjeze, doar ca eu am sunat si i-am spus, “ma ce vrei sa declari ?” Pai declara acum, ca sunt curios. Si i-am spus, ce sa declari, banii ti i-am dat, eu am un contract cu tine, aceasta este relatia noastra. Tu esti fotbalist, eu patron, eu am contract cu tine, il respect, ce vrei altceva ?

I-am spus, tu nu mai poti la nivelul asta, parerea mea, tu fa ce vrei, ca el mai vrea doi ani sa joace, da fa ce vrei in Romania. Dar nu la FCSB nu mai poti, sau la CFR nu mai poti, cum era si Budescu. El as pus ca o sa-mi arate, bine tata, arata-mi. El nu mai poate sa-mi arate, o sa-mi arate pe teren la alta echipa cand o sa se duca.

O sa radeti, dar o sa vedeti, ca s-ar putea sa am dreptate, s-ar putea din cauza vaccinului. Toti cei vaccinati le scade din putere (n. red. nu exista vreo dovada stiinfifica a acestui lucru, jucatorii multor echipe din ligile principale de fotbal ale Europei, inclusiv Champions League, fiind vaccinati in numar mare).

Pai nu vezi CFR-ul, pai aseara se duceau aia ca jaloanele, parca erau jaloane, dormeau pe teren pe acolo. Toti vaccinatii le scade puterea. Bravo lui (n. red. referitor la pozitila lui Djokovic impotriv avaccinarii), dar nu sunt de acord ca trebuia sa forteze intrarea in Australia. Si nu sunt de acord ca trebuie sa forteze intrarea la Roland Garros.

Domnule, nu fac vaccin, vreti, nu ma vaccinez, chiar daca imi luati trofeele toate, viata daca mi-o luati, nu ma vaccinez, sunt ortodox, iar vaccinarea inseamna lepadare, si eu nu ma lepad de Hristos.”