Vodafone: Vestea OFICIALA, ce Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

Vodafone Vestea OFICIALA Ofera GRATUIT Clientii Romani

Vodafone a anuntat o noua veste oficiala pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, iar asta pentru ca a dezvaluit ceea ce ofera gratuit pentru oameni, si ar trebui sa profite oricine de aceasta promotie. Mai exact, cei de la Vodafone au anuntat in mod oficial faptul ca pentru clientii din Romania care au cartele prepay se ofera gratuit trafic nelimitat pentru folosirea TikTok, reteaua de socializare care a devenit atat de populara in ultimii ani de zile.

Vodafone a avut de foarte multa vreme trafic nelimitat gratuit pentru TikTok, Facebook, sau WhatsApp, pentru anumite abonamente pe care le puteau activa clientii din Romania, dar acum totul merge mai departe. Mai exact, cei de la Vodafone au decis ca inclusiv clientii care au cartele prepay sa se bucure de tot, iar asta inseamna ca si la cartelele prepay este oferita o asemenea surpriza, iar mesajul de mai jos explica foarte clar ce anume se intampla.

Vodafone: Vestea OFICIALA, ce Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

Vodafone le spune clientilor ca pot profita de aceasta oferta doar daca au si o extraoptiune de minim 5 euro pentru cartela, deci e nevoie sa va schimbati extraoptiunea daca aveti una de o valoare mai mica. Separat de traficul gratuit pe TikTok, cei de la Vodafone ofera trafic gratuit inclusiv pe Facebook si WhatsApp, deci veti consuma traficul alocat extraoptiunii voastre doar pentru navigarea pe internet, folosirea altor platforme de socializare, YouTube, etc.

Vodafone are o idee excelenta aici, iar asta pentru ca extrem de multi oameni folosesc Facebook in fiecare zi, impreuna cu WhatsApp si TikTok, deci foarte mult trafic de internet este oferit gratuit clientilor. Vodafone nu e la prima promotie de acest gen in Romania, iar asta pentru ca a avut in trecut oferte similare pentru clientii din toata tara, insa desigur ca ele sunt oferite pentru o perioada limitata de timp, asa ca trebuie sa profitati de tot cat timp sunt disponibile.

Vodafone are pe website-ul sau mai multe detalii cu privire la aceasta promotie speciala, asa ca e bine sa intrati acolo pentru a vedea ceea ce este disponibil in cadrul acestei promotii speciale.