BANCA Transilvania: ALERTA Serioasa care Vizeaza Clientii din Romania

BANCA Transilvania ALERTA Serioasa Vizeaza Clientii Romania

BANCA Transilvania este in centrul unei alerte extrem de importante care vizeaza milioane de romani din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca o atentionare oficiala vine direct de la autoritatile din Romania in momentul de fata. Vorbim despre Directoratul National pentru Securitate Cibernetica a Romaniei, DNSC, care a emis o alerta cu privire la fraudele online care se folosesc inclusiv de catre imaginea BANCA Transilvania pentru a pacali romanii din toata tara.

BANCA Transilvania are folosita imaginea fara voia sa in aceasta noua campanie menita sa fraudeze oamenii care au incredere ca informatiile pe care le vad in diverse postari de pe reteaua de socializare Facebook sunt de fapt reale. De fapt in spatele acestor postari se afla oameni care vor doar sa fure datele romanilor, iar utilizarea elementelor de identificare ale BANCA Transilvania, sau ale altor banci, nu are decat menirea de a genera falsa incredere ca tot ceea ce este prezentat e real.

BANCA Transilvania: ALERTA Serioasa care Vizeaza Clientii din Romania

BANCA Transilvania are pe website-ul sau o varietate de informatii pentru romanii care pot deveni foarte usor tintele unor atacuri de acest gen, si le recomanda ca niciodata sa nu nea curs vreunei cereri de acest gen pe care o vede pe Facebook. In general se cloneaza si website-urile unor institutii financiare precum BANCA Transilvania pentru ca oamenii sa aiba convingerea ca atunci cand isi introduc datele acolo, o fac in website-ul bancii, desi realtiatea este ca el e unul fals.

BANCA Transilvania nu poate sa opreasca atacurile de acest gen, iar ast apentru ca Facebook ar trebui sa impiedice distributia mesajelor de acest gen care in mod clar sunt gandite pentru a le face rau oamenilor. In aceasta situatie, ramane ca fiecare persoana in parte sa aleaga sa se protejeze impotriva problemelor de acest gen, si sa incrce sa identifice situatiile in care cineva ar putea incerca sa le faca rau cu mesaje de acest gen pe care le pun in fata lor.

BANCA Transilvania are pe website-ul sau foarte multe informatii cu privire la modalitatile prin care oricine isi poate da seama daca este, sau nu, tinta unui atac de acest gen, dar si cum poate actiona daca devine victima.