BANCA Transilvania: Notificare Oficiala, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

BANCA Transilvania Notificare Oficiala Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

BANCA Transilvania a transmis astazi o notificare oficiala extrem de importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le-a dezvaluit clientilor ceea ce le ofera gratuit exclusiv astazi, daca sunt interesati. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au reinceput BT Pay Day, o zi in cadrul careia clientii care fac plati, sau tranzactii, au ocazia de a primi ceva oferit gratuit de catre banca, iar acea zi este astazi, pentru doar cateva ore.

BANCA Transilvania spune ca doar in 24 februarie le ofera clientilor din toata Romania, care au aplicatia BT Pay instalata si activata in telefoane, posibilitatea de a primi gratuit o excursie in Sibiu pe 25 – 27 martie. Dupa cum v-am spus si mai sus, cei de la BANCA Transilvania le cer clientilor sa faca o plata cu BT Pay, sau sa faca o tranzactie prin intermediul acestei aplicatii, iar asa vor fi automat inscrisi pentru a putea primi oricare dintre premii.

BANCA Transilvania: Notificare Oficiala, ce Ofera GRATUIT Exclusiv Astazi

BANCA Transilvania surprinde cu acest premiu pe care il ofera pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca in mod normal avea premii mult mai mici pentru cei care participau la BT Pay Day. De aceasta data lucrurile sunt complet diferite pentru clientii BANCA Transilvania, dar desigur ca nu trebuie sa uitati ceea ce trebuie sa faceti pentru a avea sansa de a primi oricare dintre premiile care sunt oferite de catre institutia financiara in momentul de fata.

BANCA Transilvania este deja la a doua promotie BT Pay Day in momentul de fata in cursul anului 2022, astfel ca e de asteptat sa fie organizate si altele, chiar daca nu se stie ce anume va fi oferit gratuit. E posibil ca BANCA Transilvania sa aiba promotii chiar mai interesante decat atat, dar asta desigur ca depinde foarte mult de ceea ce vrea sa le ofere cu adevarat clientilor in materie de premii speciale pentru a folosi aplicatia BT Pay.

BANCA Transilvania are mai multe detalii despre BT Pay si promotiile de acest gen chiar pe website-ul sau, asa ca puteti intra acolo pentru a vedea exact ceea ce presupune totul.