WhatsApp: Noua Schimbare pentru Aplicatia din iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Aplicatia iPhone Android

WhatsApp face noi modificari pentru aplicatia disponibila pe iPhone si Android in aceasta perioada, iar pe una dintre ele o puteti vedea mai jos, iar asta deoarece compania americana a implementat in sectiunea pentru informatii despre contacte si un buton pentru cautarea mesajelor. Dupa cum prea bine stiti deja, aplicatia WhatsApp are implementat un sistem care permite cautarea rapida a mesajelor pe care le-am trimis, catre diverse persoane, grupuri de conversatii, etc.

WhatsApp permite in mod obisnuit accesarea acestei interfete de cautare a mesajelor direct din meniul in care putem vedea conversatiile pe care le-am facut in cadrul platformei cu persoane obisnuite, cu companii, sau in grupuri de conversatii. Schimbarea care este facuta acum de catre WhatsApp are menirea de a ne ajuta sa ajungem mai usor la acel meniu direct din interfata cu informatii despre contacte, sau chiar grupuri.

WhatsApp: Noua Schimbare pentru Aplicatia din iPhone si Android

WhatsApp Noua Schimbare Aplicatia iPhone Android cautari profil

WhatsApp are o idee extrem de buna cu aceasta modificare pe care ne-o ofera, iar asta in final este vestea cea mai buna pentru toti oamenii care folosesc aplicatia in intreaga lume pentru a comunica cu oricine doresc, indiferent cum o fac. Deocamdata aceasta schimbare majora pentru WhatsApp a fost implementata in versiunile beta ale aplicatiilor pentru Android, insa ea va ajunge inclusiv in telefoanele iPhone in viitorul nu foarte indepartat.

WhatsApp implementeaza in mod constant schimbari importante pentru utilizatorii sai din toata lumea, iar asta pentru ca vrea sa le ofere utilizatorilor cat mai multe motive sa-I foloseasca platforma in viata de zi cu zi pentru a comunica cu oricine. Ideea in sine este una extrem de buna, dar in final este nevoie de mult mai multe noutati pe care WhatsApp sa le implementeze pentru ca experienta de care beneficiem noi in aplicatie sa fie una cat se poate de buna.

WhatsApp mai are si multe alte modificari majore pregatite pentru implementare in cadru aplicatiei, dar este nevoie de rabdare pentru ca ele sa fie oferite tuturor, asa ca nu ne ramane decat sa vedem cand se va lua decizia implementarii lor.